Kvôli koronavírusu prišiel o prácu, vzápätí vyhral milióny

NETKY.SK • 14 Apríl 2020, 15:20 • 2 min
Kvôli koronavírusu prišiel o prácu, vzápätí vyhral milióny

Život ako na hojdačke má teraz nemenovaný muž z austrálskeho Adelaide. Ten totiž najskôr prišiel o prácu v dôsledku prepúšťania kvôli pandémii koronavírusu, len niekoľko týždňov po nepríjemnosti však v lotérii vyhral 4,8 milióna austrálskych dolárov (takmer 3 milióny eur), informoval Daily Mail.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Výherca získal prvú cenu počas sobotňajšieho žrebovania lotérie Set For Life. Podľa lotériovej spoločnosti je zatiaľ nemenovaným výhercom muž medzi 20 a 30 rokmi, ženatý s malým dieťaťom.

 

 

Finančný stres vystriedala pohoda

Šťastlivec sa teraz rozhoduje, či si výhru nechá vyplácať priebežne a počas ďalších 20 rokov mu každý mesiac na účte pristane 20-tisíc dolárov, alebo si všetky milióny nechá poslať rovno na účet.

 

"Neuveriteľný pocit. Skontroloval som v noci tiket a zistil som, že sme vyhrali. Bežal som zobudiť manželku, ktorá hneď začala kričať. Máme malé dieťa, takže nám takáto suma veľmi pomôže. Ako prvé budeme investovať do bývania," prezradil výherca.

 

"Nedávno som prišiel o prácu a mal som plnú hlavu starostí. Toto je obrovská úľava. Starosti sú preč, teraz som úplne šťastný," dodal.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies