Vojvodkyňa Meghan má dvojníčku! Tá podoba je neuveriteľná!

Americká letuška, 32-ročná Christine Primrose Mathis sa až neuveriteľne podobá na vojvodkyňu zo Sussexu Meghan Markle. Keď navštívila Londýn, mnoho ľudí ostalo v šoku. Najnovšie sa kráska pripravuje na konkurz na úlohu vojvodkyne v pripravovanom filme.

Prvé poznámky o tom, že vyzerá ako slávna vojvodkyňa, začala Christine počúvať pred piatimi rokmi, keď sa Meghan Markle začala dostávať do povedomia širokej verejnosti. "Najskôr som bola zmätená, ale brala som to ako kompliment, pretože ona je tak nádherná," priznala pre Daily Mail letuška.

Podľa nej sa počet narážok zvýšil po tom, čo sa kráľovská dvojica zasnúbila. Odvtedy Christine podpísala zmluvu s modelingovou agentúrou a plánuje sa prihlásiť na filmový konkurz na úlohu Meghan. Chrstine hovorí, že zahrať si vojvodkyňu vo filme by bol sen. "Raz som sa vracala z fotenia v Los Angeles a pracovníčka na letisku bola tak nadšená, pretože si myslela, že som Meghan Markle. Potom ale uvidela môj pas a zatvárila sa rozpačito. Ale ja to považuje za zábavné," opísala svoj zážitok mladá žena.

Jej podobnosť s vojvodkyňou so sebou, samozrejme, prináša aj kritiku. "Ľudia mi píšu, že sa veľmi snažím vyzerať ako ona, že si naschvál rovnako upravujem vlasy a mejkap, ale čo si pamätám, vždy som nosila vlasy takto upravené," podelila sa o nepríjemnú skutočnosť.

View this post on Instagram

Seeing double with @christineprimrose.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkledoubles) on

Christine sa stretla aj s hercom Rhysom Whittockom, ktorý akoby z oka vypadol princovi Harrymu. Ich spoločné fotografie sú proste neuveriteľné.