V šatni Barcelony nepanuje podľa trénera Setiena žiadna napätá atmosféra

NETKY.SK • 29 Jún 2020, 17:11 • 2 min
V šatni Barcelony nepanuje podľa trénera Setiena žiadna napätá atmosféra

ŠPANIELSKO - Tréner futbalistov FC Barcelona Quique Setien trvá na tom, že jeho vzťah s hráčmi je dobrý napriek správam o napätej atmosfére v šatni katalánskeho veľkoklubu. Problémový je údajne najmä vzťah argentínskeho lídra Lionela Messiho so Setienovým asistentom Ederom Sarabiom.

slovakia

left justify in out

Zábery to zachytili

Ostrá výmena názorov mala nasledovať po sobotňajšej remíze na pôde Celty Vigo (2:2), po ktorej stráca Barcelona dva body na vedúci Real Madrid. Televízne zábery tiež ukázali, že Messi ignoroval a odvrátil sa od Sarabiu, keď dával hráčom pokyny počas prestávky na občerstvenie.

 

img

 

Vyjadrenie trénera nezhody nepopiera

"Vždy sú nejaké spory, rovnako ako v živote, pretože všetci máme svoj vlastný spôsob, ako vnímame veci a ako rozmýšľame. No to je normálne. Ani ja som nebol hráč, s ktorým sa pracovalo ľahko. Dôležité je presvedčiť každého, aby bojoval za spoločnú vec. Myslím si, že komunikácia je v poriadku a osobitným incidentom neprikladám veľkú váhu," uviedol Setien na pondelňajšej tlačovej konferencii.

 

img

 

Vyzerá to na výmenu kormidelníka 

Tréner zároveň potvrdil, že v nedeľu sa uskutočnil ďalší míting s hráčmi: "Rozprávali sme sa o mnohých veciach, no zamerali sme sa na futbal, ako robiť veci lepšie, na situáciu, v akej sa nachádzame, že nepremieňame dominanciu na ihrisku na góly, čo vedie k nervozite a frustrácii."

 

 

Barcelona figuruje na druhej priečke La Ligy s dvojbodovým mankom za Realom, v utorok ju čaká ďalší náročný duel, keď na svojom štadióne privíta tretie Atletico Madrid.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona