Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Hokejový manuál pre ženy. Takto byť sexi
Zdielať na

Hokejový manuál pre ženy. Takto byť sexi

BRATISLAVA / Chlapom sa onedlho začínajú hokejové sviatky, no mnohé ženy majú už s predstihom vrásky na čele a pochmúrne vízie otravných chvíľ pred televízorom. Ale nemusí to tak byť. Milé dámy, prirpavili sme pre Vás krátky súhrn základných pravidiel a niekoľko užitočných tipov, ako to prežiť v duševnej pohode. A predovšetkým, ako odtrhnúť zrak mužov od televíznej obrazovky a sústrediť ich záujem iba na Vás.

Najprv zistite komu vlastne fandiť

Milé dámy, je dôležité si zapamätať pár faktov. Hrajú dvaja obrancovia, traja útočníci a brankár. Rovnaký počet hráčov stojí aj na druhej strane, preto je dôležité čo najskôr zistiť, ktorý je náš tím. Aj keď o víťazovi zápasu rozhoduje počet gólov, nie všetko sa točí len okolo nich. Potešiť nás pokojne môže aj vylúčenie súperovho hráča. "Najčastejšie bývajú podrazenia, držanie, napadnutie, tých faulov je vyše desať," upresňuje Radovan Ležovič, redaktor športu TV JOJ.

Všetkému rozumieť nemusíte. Pre Vás je dôležité, že sa tešíme iba keď je na trestnej lavici hráč v inom ako v slovenskom drese! To znamená, že sa naše šance na gól rapídne zvýšili "Buď výhoda jedného teda 5 na 4, alebo dokonca 5 na 3, je potom obrovská možnosť na skórovanie," dodáva jojkársky šporťák.

Čo si obliecť na seba?

Zápas trvá 3x20 minút, preto sa jednotlivé časti hry zvyknú nazývať aj tretinami, čiže máme prvú, druhú a tretiu tretinu a medzi nimi je vždy 15 minútová prestávka. Ak sa nerozhodne v riadnom hracom čase, nasledujú samostatné nájazdy.

Športové základy už máme, ale teraz to NAJDOLEŽITEJŠIE! Čo si obliecť na seba? Býva trendom, že aj ženy stále častejšie siahajú po takýchto voľno predajných hokejových dresoch.

"Nie sú veľmi sexi, ani tie ženské," Marián Hornyak, stylista.

Vyzerať hokejovo a zároveň sexi sa dá aj vhodnou kombináciou oblečenia v národných farbách, v bielej, modrej a červenej. "Chceme určite skákať a povzbudzovať, musí to byť veľmi komfortné oblečenie, zvolil by som určite nohavice v capri dĺžke, modré alebo dlhé červené nohavice. Zvoliť treba určite pohodlnú obuv, nie opätky, k tomu elegantnejšie sako alebo trendovú riflovú košeľu," uzatvára stylista.

Téme sa venuje reportérka Dana Strculová. INFORMÁCIE ONLINE TU.

isifa

Súvisiace články