Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kukura si polepšil o vyše milión eur! Po desiatich rokoch sa mu podaril poriadny biznis!
Zdielať na

Kukura si polepšil o vyše milión eur! Po desiatich rokoch sa mu podaril poriadny biznis!

Archívna reportáž

Slovenský divadelný a filmový herec Juraj Kukura urobil biznis desaťročia. Luxusnú vilu s tromi bytmi na vychytenej adrese pod bratislavským Slavínom predal za astronomickú sumu. Dhé roky pritom v ponuke realitnej kancelárie ležala úhorom. Dôvodom mohla byť aj vysoká cena, no čakanie sa mu oplatilo a vila už má nového majiteľa a herec si na dôchodok slušne prilepšil.

Hercovi a šéfovi bratislavského divadla Aréna sa po desiatich rokoch čakania na kupca jeho nehnuteľnosti konečne zazelenalo. Za predaj vily neďaleko bratislavského hradu pristála Jurajovi Kukurovi na účte poriadna kopa peňazí.

Juraj Kukura však biedu netrel ani predtým, ako šéf divadla a predstaviteľ mnohých filmových a divadelných úloh si mohol behom desiatok rokov dovoliť kúpiť niekoľko nehnuteľností, za ktoré teraz zbiera úrodu. Podarilo sa mu predať najluxusnejšiu z nich a tou je vila pod Slavínom, s krásnym výhľadom na hlavné mesto a pokojným bývaním uprostred zelene.

Juraj Kukura si lukratívne bývanie v  meste nevie vynachváliť, do práce chodieval pešo a užíval si atmosféru hlavného mesta:

​Tento nadštandard si dal v realitnej kancelárii naceniť takmer na 1,2 milióna eur, no dlhé roky sa kupca tejto luxusnej nehnuteľnosti nedarilo nájsť. Napriek tomu Juraj Kukura na cene nepoľavil a takticky vyčkával. Oplatilo sa a zdá sa, že rok 2020 je napriek turbulentným jarným mesiacom, keď nebolo jasné ako sa bude trh vyvíjať, jeho šťastným rokom.

Juraj Kukura divadlo Aréna nielen riadi, ale na jeho doskách si aj sám zahrá:

​V rozľahlom objekte uprostred zelene sa nachádzajú potenciálne až tri zrekonštruované byty, ktoré nový majiteľ môže využívať či už sám pre svoje potreby, alebo ich naďalej prenajímať. Noví obyvatelia tak budú mať tie najkrajšie dominanty mesta, ako Bratislavský hrad či pamätník padlých vojakov Slavín, dostupné na pešiu vzdialenosť a istotu tej najlepšej adresy, kde sídlia aj veľvyslanectvá niektorých krajín na Slovensku.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie