Reklama

Prenosy z portugalskej Ligy NOS, tureckej Süper Lig či F1 teraz zadarmo cez anténu

Počas celého júla bude možné prijímať cez anténu dvojicu športových staníc Sport 1 a Sport 2 SD aj HD voľne (FTA). Športoví fanúšikovia sa tak môžu tešiť na viacero zaujímavých športových prenosov, vrátane portugálskej Ligy NOS, tureckej Süper Lig či Formuly 1, ktoré budú môcť sledovať zadarmo.
Pokračovanie nižšie:

Oba športové programy sprístupnil Towercom, po dohode s vysielateľom, dočasne voľne v prvom celoplošnom multiplexe (MUX 1). Okrem toho je program Sport 2 dostupný v SD kvalite aj v druhom celoplošnom multiplexe (MUX 2), na špeciálnej promo pozícii, kde nahradil hudobnú stanicu Senzi.

Po skončení ochutnávky budú opäť programy Sport 1 a Sport 2 HD zakódované a sprístupnené iba predplatiteľom terestriálnej platformy Plustelka.

Kompletný zoznam staníc šírených nielen v slovenskom DVB-T/T2, aj spolu so zoznamom vysielačov, môžete nájsť v sekcii Vysielače.

Mohlo by vás ešte zaujímať

Komentáre

    1. šport ťa nebaví ryby chytať nevieš tak čo s tebou 🙂

  1. @Juraj Červenák – Škoda reči keď nechce nech nepozerá a neplatí a je to vybavené.My ho predsa nenútime tu TV Pozerať alebo sa mýlim? Nie je Towercom prepojený ešte so Skylinkom? Lebo niekedy dávajú tie isté ochutnávky v rovnakom čase.Mne osobne futbal a Šport v TV nevadí.Rád si ho pozriem.

    1. Sport1 a Sport2- šíri v júli bezplatne aj Antik.

    1. A MUX 1 ide z vysielača Uhrovec – Ostrý vrch? A spustili to až teraz alebo už pri preladení 14.5.2020 ?

  2. Mux1 som naladil na kanáli č 39, a tak som zistil že tam vysiela. A potvrdil mi to aj towercom, že to spustili.

  3. Prečo približne od 19:00 hod. nevysiela v MUX 4 v Plustelke platený program PRIMA PLUS ? Je tam len monoskop.

Komentáre už nie sú povolené.