Twiinska Veronika tesne pred rozvodom: Drsný náklad v novej pesničke! Je to o jej skrachovanom manželstve?

Zdieľať
Veronika Nízlová (v strede)
Veronika Nízlová (v strede) Foto: www.facebook.com

Slovenská speváčka Veronika Nízlová, ktorá donedávna tvorila spevácke duo so svojou sestrou – dvojičkou Danielou, sa rozhodla vydať na sólovú spevácku dráhu. Pod psedonymom Vebi už nakrúca videoklipy, no viac pozornosti vyvolala správou, že jej 5 ročné manželstvo krachuje. A s pocitov sa najnovšie vyspievala aj v novom singli. Svojho stále manžela v ňom navyše vôbec nešetrila.

Ešte v máji praskla informácia, že so svojim manželom Tomášom už Nízlová nežije v spoločnej domácnosti a ich manželstvo krachuje. To potvrdil ako prvý na sociálnej sieti práve stále manžel známej speváčky. „Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia,“ napísal na Instagram Tomáš. Informácie nakoniec veľmi stroho potvrdila aj Nízlová. „Áno, je to pravda, ale viac sa k tomu nebudem vyjadrovať,“ povedala pre médiá speváčka. Zrejme si však dlhšie vysvetľovanie šetrila práve do svojej pesničky s názvom „Nemám záujem“. Podľa textu, ktorý sa nesie celým songom totiž všetky pocity vložila práve do neho. A pri počúvaní Tomáš zrejme dvakrát nadšený nebude.

„Nediv sa, že pred tebou len unikám. Nedvíham, tak nevolaj mi, už si sám. Naivný si, že ďalšiu šancu ti dám. Fajn bolo nám,“ je napríklad text prvej slohy. A pokračuje ďalej. Ale už mám toho dosť, už je koniec nám. Chceš sa vrátiť, prosíš ma na kolenách. Vraj som jediná pre teba stvorená. Božechráň, len to nie! Nechcem ísť. Ty chceš ma viesť, ale ja ďalej nepôjdem. Neveríš. No ja som v pohode,“ je poriadne ostrý text v pesničke. Ak by si napríklad doteraz Tomáš myslel, že je najmenšia šanca krachujúci vzťah zachrániť, po vypočutí pesničky by musel svoj názor radikálne zmeniť. Refrén songu je totiž ešte tvrdí a Veronika mu posiela jasný odkaz: Je koniec. Chceš ma znova spútať. Nechcem ťa už ľúbiť ja. Díky nemám záujem, díky nemám záujem. Stratila sa túžba. Nemusíš to skúšať. Díky nemám záujem, chcem byť šťastná. Koľkokrát to skúsiš, povedz koľkokrát. Voči presviedčaniu som už odolná. Ani nevieš jak som rada slobodná. Tak slobodná. Pozri toto telo ti už nepatrí. Môže ti byť jedno čo ja kde a s kým. Už ti neodpíšem, už ma nebavíš. C’est la vie,“ znie v refréne. To znamená, že je definitívny koniec a manželstvo ďalšej známej dvojice je už definitívne minulosťou. 

                                                           Vypočujte si porozchodový song Veroniky Nízlovej

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom