FOTO: Púchovčan si drogy zabudol na čerpacej stanici

0 69

O tom, že zábudlivosť vás môže vyjsť poriadne draho sa presvedčil na vlastnej koži 35-ročný Ľubomír z Púchovského okresu.

Obvinený si v Seredi pre vlastnú potrebu, od doposiaľ neznámeho muža, zadovážil drogy. Zakúpené drogy si mal vložiť do príručnej tašky a následne sa zastavil na kávu na čerpacej stanici.

Po odchode z čerpacej stanice si však taštičku zabudol na stolíku pri káve. Obsluha čerpacej stanice zavolala na políciu, že pri kávomate bola zabudnutá taštička. Obvinený keď nato prišiel, bolo už neskoro. Taštička už bola na polícii.

Policajti chceli kontaktovať majiteľa taštičky a zistili, že sa v nej nachádza podozrivý kryštalický materiál. Ten v zmysle zákona zaistili a zaslali na expertízne skúmanie. Expertíza na KEÚ preukázala, že muž u seba prechovával metamfetamín, množstvo ktorého zodpovedá minimálne 98 až 393 bežných dávok drogy.

Policajný vyšetrovateľ z Prievidze obvinil zo zločinu „Nedovolená výroba omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi“ 35-ročného Ľubomíra z okr. Púchov.

Za drogovú trestnú činnosť obvinenému mužovi z okresu Púchov hrozí niekoľkoročný trest odňatia slobody. Ak ho súd uzná vinným, môže si vo väzení posedieť tri až desať rokov.

Pridať odpoveď

Váš email nebude zverejnený...

Odoslaním Vášho príspevku súhlasíte s Pravidlami diskusie.