Menu
  • Trailer na Rýchlo a zbesilo 9 je vonku!
    Trailer na Rýchlo a zbesilo 9 je vonku!
    • | Komentáre
    V roku 2001 vznikol jeden neuveriteľný filmový trhák pod názvom The Fast & The Furious (Rýchlo a zbesilo). Píše sa rok 2020 a táto sága naďalej pokračuje.

Trailer na Rýchlo a zbesilo 9 je vonku!

Rýchlo a zbesilo sa stalo obrovským fenoménom danej doby. V hlavnej úlohe, na strane zákona, sa sympatický a mladý policajt z LA Brian O´Conner (Paul Walker) úspešne infiltruje do zlodejského gangu, ktorý neustále vykráda kamióny s DVD prehrávačmi pomocou troch upravených čiernych coupé Honda Civic Type-R so zeleným podsvietením. Ako sa neskôr ukazuje, za týmto gangom stojí Dominic Torreto (Vin Diesel)...a vôbec, načo opisovať dej, keď ho všetci dobre poznáme? Množstvo naháňačiek, množstvo upravených áut, jednoduchý dej a hlavne rýchlosť. Toto vystihovalo prvú časť.

Diváci sa dočkali viacerých pokračovaní tohto filmu o autách, no ako sa ukázalo už v predošlých dieloch, nejde len o autá. Čoraz viac sa filmári zameriavajú na akčné scény, kde autá a filmoví hrdinovia dokážu naozaj všetko. Preskakujú z budovy do budovy, stiahnu pomocou pár oceľových lán veľké nákladné lietadlo späť na zem, unikajú pred ponorkou, tankom a ďalšími vecami. Ešte sme však stále nevideli všetko.

Deviate pokračovanie prinesie ďalšie filmové naháňačky mimo realitu. O tie vás však nechcem pripraviť, sami si pozrite trailer. Budete prekvapení aj hereckým obsadením. Niekto sa vrátil, niekto chýba, niekto ožil a niekto odišiel. Čo hovoríte nato? Bude to trhák alebo fiasko?

 

 

Autor
Ivan Kutálek

Ivan Kutálek

Hovorí sa, že jeho prvé slovo bolo "auto". Odmalička si k štvorkolesovým autám hľadal cestu, no viac ho zaujímali spoza volantu ako pod kapotou. Od svojich osemnástich sa venuje novinárskej činnosti a v roku 2010 založil webauto,sk, kde píše recenzie k autám, ktoré skutočne riadil.

Sorry no comment yet.

Leave a Comment

Facebook