Toto nikto nečakal! Boris Kollár má dieťa číslo 11. Matka prehovorila...

Zdieľať
Boris Kollár
Boris Kollár FOTO: SITA/Milan Fabian

Rodina sa mu rozrastá. Predseda parlamentu Boris Kollár má momentálne plnú hlavu starostí s jeho diplomovkou, za ktorú je obvinený z plagiátorstva. Teraz však na neho prasklo aj iné tajomstvo. Podľa denníka Plus JEDEN DEŇ je totiž otcom už 11. potomka. Istá Miroslava z Levíc mu v máji porodila syna Markusa. 

Samotný Kollár síce teraz rieši iné problémy, no pri svojich deťoch sa rozhodol nezostať na čísle desať. Markus sa narodil v máji, s čím sa Mirka pochválila aj na sociálnej sieti. Pre spomínaný denník otcovstvo predsedu parlamentu nepoprela. „Môžem len toľko k tomu povedať, že vzťah máme dobrý. Vzťah sa týka viac-menej nášho syna, spolu nie sme. Komunikujeme veľmi dobre, máme korektné vzťahy,“ povedala tmavovláska, ktorá sa vzhľadom nijakým spôsobom nevymyká predošlým partnerkám Kollára. Plné pery, zrejme aj upravené na niektorej z estetických kliník, bujné poprsie a výrazný makeup. To je Kollárova mamička číslo 10.

Samozrejme nechýba ani typický darček od politika, ktorým je nové luxusné auto. Tentoraz si nová mamička v Kollárovom „háreme“ vybrala poriadny luxus za sto tisíc eur. Ide o značku Range Rover. A keďže ona má už dve deti z predošlého vzťahu, nové auto bolo nevyhnutnosťou. „K autu mi samozrejme pomohol. To auto sme potrebovali, lebo ja mám menšie a keďže ja mám ešte dve deti, tak to auto sme potrebovali,“ priznala Miroslava. Kollár síce zatiaľ mlčí a k svojmu jedenástemu dieťaťu sa nevyjadruje, no podľa slov jeho matky malého Markusa je šťastný aj on. „Z dieťatka sa obidvaja veľmi tešíme. Nový život je zázrak. V pláne to nebolo, podarilo sa. A som veľmi šťastná, že malý je zdravý, to je pre mňa najdôležitejšie. Bohužiaľ, je to verejne činná osoba, tak sa dalo čakať, že to asi vyjde von. Aj keď nie som tomu nadšená,“ prezradila. ​Samotný politik sa však už v minulosti vyjadril, že ďalšie dieťa nevylučuje. „Myslíte 11. dieťa? U mňa človek nikdy nevie, ani ja to nikdy neviem dopredu, je mi to prirodzenejšie ako nové topánky,“ povedal v jednom z rozhovorov.

Toto je Kollárova matka č. 10

Miroslava z Levíc
Miroslava z Levíc Foto: Facebook M.J.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom