Kožené oblečenie ako najväčší trend: Podľa mužov aj najviac sexy!

Kožené oblečenie ako najväčší trend: Podľa mužov aj najviac sexy!

Môžete natrafiť na množstvo trendov, ale stále je tu jeden, ktorý dokáže vzbudiť záujem u mužov. Trend, ktorý možno niekomu z hľadiska materiálu nepríde ideálny, ale na druhej strane je skutočne sexy. Už minulý rok sme mohli na prehliadkových mólach pozorovať množstvo trendov, medzi ktoré sa zaradil aj trend koženého oblečenia. Už od minulého roka, po módnej šou New York Fashion Week, sú sociálne siete zaplavené množstvom fotografií, ktoré sú skvelou inšpiráciou, ako kožené módne kúsky nosiť a kombinovať.

Keď sa na chvíľku zastavíme v minulosti, tak nám určite dáte za pravdu, že kožené oblečenie nebolo určené pre každého. Mohli si ho dovoliť len niektorí „vyvolení“. Ich cena sa totižto častokrát pohybovala niekde okolo trojciferného čísla, čo bolo na danú dobu pomerne veľa. Dnes prinášajú rôzne značky a obchody kožené kúsky, ktoré sú dostupnejšie pre širšiu verejnosť. Dokonca niektoré z nich sú vegánske a trvalo udržateľné, čo je pri aktuálnej ekologickej situácii vo svete obzvlášť vítané.

Pozri aj: Zamatová móda: 90. roky ožívajú a nemali by chýbať ani u teba!

kožená móda

Zdroj: pinterest.com

Kožené oblečenie – sexy módny trend

Akýkoľvek kožený kúsok je podľa mužského pohlavia viac ako len sexy. Údajne kožené nohavice sú najviac sexy a rovnako ani kožená sukňa nie je na zahodenie. Pokiaľ ide o nohavice, tak nechajú vyniknúť krásne ženské krivky, čo mužov skutočne fascinuje.

Ak teda môžeme hovoriť o jednom trende, ktorý ovládol minuloročnú jeseň a vôbec sa nestratí ani túto (ešte úradujúcu) zimu či jar, tak je to nepochybne koža. Luxusná textília už nie je len čierna. V súčasnosti sa objavuje v rôznych farebných prevedeniach – od tmavofialových až po zelené. Na rozdiel od koženej motorkárskej bundy je súčasná koža mäkšia a poddajnejšia, vďaka čomu sa v nej budete cítiť príjemnejšie.

Keď už začínate premýšľať nad tým, že aj vy by ste si nejaký kožený kúsok zadovážili, tak sa nechajte inšpirovať našou galériou. Nájdete v nej inšpirácie, ako nosiť a kombinovať kožené nohavice, sukne, topy, šaty, košele...

- Inšpirácia na kožené módne kúsky
1 z 18

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

4 komentáre

Katarína Konečná 02.03.20 07:55

KK
karma
105.00

myslím si, že koža bude vždy trendy

  • 0
Odpovedať

Anna Tlachova 02.03.20 11:27

AT
karma
118.00

Páčia sa mi kožené čierne sukne

  • 0
Odpovedať

Mária Maxianová 02.03.20 19:00

MM
karma
100.00

koža je super a trendy, avšak nie do každého počasia

  • 0
Odpovedať

Jana Komadová 08.10.21 20:42

JK
karma
100.00

Skvelá inšpirácia

  • 0
Odpovedať
Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní