Plačková sa rozšupla! Narodeninový žúr za tisíce eur a privátne lietadlo...A to nie je všetko!

Zdieľať
Zuzana Plačková
Zuzana Plačková Foto: www.instagram.com

Slovenská influencerka a nekorunovaná kráľovná Instagramu Zuzana Plačková oslavuje narodeniny. A rozhodne nejde o maličkú oslavu v kruhu najbližších, práve naopak. Svoje 29. narodeniny sa rozhodla urobiť v naozaj veľkom štýle a spoločne s partiou jej najbližších kamarátok vyrazila na oslavu mimo hraníc Slovenska. 

Aby sa mohli prepraviť do Chorvátska, Plačková si pre svoje baby, ako ich volá, pripravila privátne lietadlo na letisku v Bratislave. Alkohol tiekol potokom už na palube a tak sa mohla luxusná párty začať. „S babami sa nachádzame na súkromnom letisku a odlietame private jetom na predĺžený víkend do Chorvátska,“ hovorí vo videách Zuzana. Samozrejme nechýba drahé šampanské, luxusné oblečenie a nekončiaca zábava, tak vyzerala oslava našej najznámejšej postavičky z reality show, ktorá svoju popularitu využila zrejme najlepšie zo všetkých. Veď len na sociálnej sieti Instagram ju sleduje takmer 650 tisíc ľudí.

Výlet partie dievčat sa však nezaobišiel bez problémov. „Strašné faux pas. Nepodarilo sa nám zohnať limuzínu, tak ideme v dvoch takýchto autíčkach s babami. A k tomu som sa už asi päťkrát obliala, dobre to začína,“ pokračovala Plačková v instastories, kde dokumentovala celý svoj výlet. „Strašne ďakujem za všetky gratulácie. Nedá sa odpísať všetkým, lebo je toho strašne veľa a plus tu s babami som. Takže fakt, vnímam to, ďakujem všetkým od srdiečka veľmi pekne a užite si tento deň tak krásne, ako ja. Oficiálnu oslavu mám 3.7. a to len bude bašavel – 70 ľudí,“ dodala na záver sexica.

Ďalšie k téme

Zdieľať Zdieľať na Facebooku Odoslať na WhatsApp Odoslať článok emailom