Záhradné svietidlá rozžiaria vašu záhradu do nočnej krásy

Záhradu si nemusíme užívať iba cez deň. Z práce prichádzame často až podvečer a záhradu si tak užijeme leda tak cez víkend. To nás však čaká sadenie, kosenie, zberanie… Ani vy sa nemáte na záhrade kedy posadiť? Osvetlite si záhradu a užívajte si ju večer a v noci.

Osvetlenie záhrady a záhradné svietidlá dávajú záhrade ďalšiu dimenziu. Takto svoju záhradu ešte nepoznáte. Vypadá úplne inak. Kvetiny získavajú inú farebnosť, hra svetla a tieňa mení proporcie rastlín a robí ich ešte pompéznejšími než cez deň. Za denného svetla na záhrade pozorujeme mnoho nedokonalostí. Tie sa však pri umelom osvetlení záhrady strácajú a záhrada sa stáva dokonale krásnou. Už vás nezvádza to, že je treba niekde niečo upraviť, vytrhnúť či vyviazať. Proste si sadnete do kresla a užívate si krásu nočnej osvetlenej záhrady.

Záhradné svietidlá – klasické i s inteligenciou

Vonkajšie osvetlenie nemusí byť ovládané iba bežným vypínačom. Obľúbeným riešením sú pohybové senzory. Vhodné sú na miesta, kde často prechádzame a oceníme automatické zapnutie osvetlenia. Hodia sa tiež na príjazdové cesty, ale aj ako ochrana objektu. Zlodejov totiž spoľahlivo odradí automatické zapnutie svetla a osvietenie plochy okolo domu.

Obľúbenými sú dnes tiež solárne svetlá. Tie silnejšie plnohodnotne nahradia bežné osvetlenie a pritom nespotrebovávame elektrickú energiu. Menšie solárne svetielka dokážu príjemne lemovať chodníčky a cestičky, ale taktiež dávať nočnej záhrade romantický nádych. Prichádzate každý piatok pozde v noci na svoju chalupu? Osvetlite ju solárnymi svietidlami. Začnete sa na svoje chalupárčenie tešiť ešte viac.

Kam so záhradným osvetlením?

Záhradné osvetlenie patrí na steny domu, na steny ďalších záhradných stavieb, ale aj na piliere vstupnej brány a bránky. Svietidlá je však možné umiesťovať aj na okraje cestičiek, záhonov, na rôzne múriky a oporné steny. Svietidlá pre záhradu sa predávajú na rôzne vysokých stojanoch, takže si vyberiete podľa potreby. Dokonca si môžete na záhradu umiestniť aj záhradnú variantu veľkej pouličnej lampy. Samozrejme v romantickejšom či dizajnovejšom vzhľade.

Obľúbeným typom záhradného osvetlenia je tiež zápustné svetlo. Dá sa osadiť do trávniku, pritom neprekáža ani pri jeho sekaní. Je pripravené k zakomponovaniu priamo do vonkajšej kamennej či betónovej dlažby.

Pod pergolou, v altáne, ale aj pod visutou strechou domu využijete tiež závesné vonkajšie osvetlenie. Hodí sa predovšetkým pre lokálne osvetlenie.


Jak bude reklama vypadat?
-
Chcete tu reklamu len za 50 CZK?
Zobrazit formulář pro nákup