Markíza bude v lete v znamení filmov. Vytiahne aj veľké hollywoodske hity
14.6.2020 00:00
akt. 30.03.2021 05:16

Markíza bude v lete v znamení filmov. Vytiahne aj veľké hollywoodske hity

Zdroj: TV Markíza
Uložiť článok
Nielen známe české komédie či osvedčené vlastné programy, ale aj premiéry známych amerických filmov ponúkne TV Markíza divákom cez blížiace sa letné týždne.

Cez víkendy to bude napríklad komédia Na férovku, pán učiteľ (Fist Fight), ale aj kačná Jednotka samovrahov (Suicide Squad) či svetoznáme Ninja korytnačky 2 (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows). V júli sa však dočkáme aj snímky režiséra Roberta Zemeckisa Na lane (The Walk).

Sobotné a nedeľné večery na Markíze zaplnia aj akčné tituly ako Ochranca (Safe), Londýn v plameňoch,  Elitný zabijak (The Prince), Smrtiaci príliv (The Shallows) alebo Útek z väzenia (Escape Plan) v hlavných úlohách s legendárnou dvojkou svalovcov Sylvesterom Stallonem a Arnoldom Schwarzeneggerom.

Komediálne pondelky aj piatky

Pondelkové večery si užijú fanúšikovia komediálneho žánru. Markíza ponúkne tituly ako Švagor je magor (Brother Nature), Zohan: Krycie meno kaderník, Ocko je doma, Mačacie zlato, Krycie meno U.N.C.L.E. či Policajti na baterky.

Komédiám budú patriť aj závery pracovných týždňov. Tentokrát ale pôjde o české komédie Věčně tvá nevěrná, 10 pravidel jak sbalit holku, Dvojníci, Kameňák 4, Babovřesky a ďalšie.

Okrem filmov ponúkne Markíza v pondelky reprízy vlastných seriálov Sekerovci a Zita na krku. Utorky budú vyhradené na vzdelávaciu šou Dobre vedieť a formát Klamal by som ti?

Chart show zostane spríjemňovať stredajšie večery fanúšikom hudobných šlágrov aj v lete a štvrtky vyhradí televízny líder premiéram českej verzie šou Zámena manželiek a reprízam slovenského seriálu Milenky.

Čo ponúkne Doma a Dajto

Na priaznivcov romantických telenoviel a seriálov myslí TV Doma. Nebude to len pokračovanie premiérovej Cennet či repríza tureckej telenovely Matky a dcéry, ale aj veľký comeback slávnej Esmeraldy.

V nedeľu 28. júna na Doma odštartuje aj premiérový seriál Vitajte v Raji (Il paradiso delle signore). Ide o taliansku verziu známeho španielského titulu Velvet, ktorý už poznajú aj slovenskí diváci.

Kto dáva prednosť romantike na americký spôsob, od piatka 3. júla o 20:30 na neho čaká premiérový seriál Domov na pobreží (Chesapeake Shores). Aj ten už pritom Slováci mohli spoznať vďaka ponuke na online video službe Netflix.

TV Dajto bude klasicky akčné a filmové, len sobotné večery budú aj v tomto čase patriť seriálu Ňuchač. Nedeľa večer zase bude vyhradená “športovým” sitkomom Atletiko Cvernofka a Okresní přebor.

Pridajte si Aktuality do svojho kanála správ Google.