Hádanka: Ktorý z hostí je vrah? Vyskúšajte svoje detektívne nadanie a zistite to…

Máte radi detektívne príbehy? Potom je naša dnešná hádanka priamo pre vás! Ak sa vám zakaždým stane, že odhalíte vraha ešte pred koncom, možno vyriešite aj tento prípad. Na toalete v reštaurácii došlo k vražde a vrah je stále v miestnosti s ďalšími hosťami. Ktorý z nich to je?

V jednej reštaurácii došlo k brutálnej vražde. Kým hostia v pokoji jedli, niekto na toalete dobodal tmavovlasú ženu. Vrah sa potom vrátil späť na miesto a dojedol svoje jedlo, ako by nič. Dokážete odhaliť, ktorý z hostí otrasný čin spáchal?

 

Riešenie: Skúste sa zamerať na vražednú zbraň. Pri stole č. 4 totiž chýba nôž! Tento hosť je svoj pokrm iba vidličkou. Nôž medzitým leží pri mŕtvej ženy. Jeho košeľa navyše nie je upravená, čo môže značiť, že došlo k zápasu. Červená farba zase skryje známky krvi. Muž navyše sedí hneď vedľa dámskych toaliet, ktoré sú natočené tak, že ostatní hostia nevidia, kto z dverí vychádza. Muž pri stole č. 4 má navyše za uchom šmuhu, ktorá je v skutočnosti stopou krvi. Prišli ste na to? Gratulujeme!

Chod hore