Influencerstvo si v posledných rokoch vybudovalo zlé meno. Avšak Natália Pažická sa chopila šance a dokazuje, že sa to dá využiť aj na inšpiráciu ľudí k zmene správania voči životnému prostrediu.

Natália je mladá, kreatívna a energická baba. Momentálne študuje v Amsterdame odbor Fashion and Branding. Počas práce modelky ju šokovali veci, ktoré videla a prehodnotila svoj životný postoj a priority. Začala sa správať zodpovednejšie a ekologickejšie voči prírode. Svoje myšlienky si nenecháva len pre seba, ale zdieľa ich na svojom profile na Instragrame. Je influencerskou, ktorá sa snaží zmeniť svet k lepšiemu.

V podcaste nám Natália porozprávala, kedy prišiel v jej živote zlom a uvedomila si, že potrebuje zmenu. Aké obrátky nabral odvtedy jej život, čo všetko ju ovplyvnilo v rozhodovaní a čo je pre ňu dôležité dnes v móde. Poradí vám čo môžete spraviť pre to, aby ste boli ekologickejší a ako môžete pomôcť prírode. Poropráva nám aj o svojom občianskom združení, ktoré už tento mesiac oslávi svoj prvý rok!