S Terezou si osud krutě pohrává. Jen co oplakala »otčíma« Dana, jenž zemřel loni v březnu, a pominul strach z toho, že se po ošklivé listopadové bouračce už nikdy nepostaví na nohy, přinesl čas další bolestné ztráty. V březnu odešla na věčnost celoživotní rodinná kamarádka Eva Pilarová (†80) a v dubnu nečekaně i Terezčin biologický otec Ivan Karda (†61).

Bez obřadu

„Tak, tati, ahoj, mohl jsi ještě žít a možná jsme se mohli vidět, ale jsi pryč,“ napsala nešťastná na sociální síť. S tátou se nestýkala. „Sice jsem ho neviděla strašně dlouho, ale ty vzpomínky z dětství na něj mám,“ dodala Tereza. Její babička nechala svého syna pouze zpopelnit, pohřeb by neustála. Byla to totiž právě ona, kdo našel na chatě jeho bezvládné tělo.

Třetí otec

Loučení s Evou Pilarovou před týdnem zdrtilo Terezu i její maminku Zuzanu Kardovou (58). Ta Evu znala od dětství, zpěvačka ji dokonce osobně doprovodila do jejího prvního zaměstnání. „Jsem ráda, že jsem při opušťáku z ústavu jela za Evičkou k boromejkám. Utěšovala mě, že budu v pořádku, přitom sama byla tak slabá,“ řekla Tereza se slzami v očích. Za třetího tátu a životní oporu si nyní vybrala vdovce po zpěvačce Jana Kolomazníka (67).

VIDEO: Partnerka Nekonečného Kardová: Místo, kde se s Pilarovou loučili, Eva milovala.
Video
Video se připravuje ...

Partnerka Nekonečného Kardová: Místo, kde se s Pilarovou loučili, Eva milovala. Hana Höschlová, Jan Jedlička

Fotogalerie
47 fotografií