Objavte ideálny zásnubný prsteň pre vašu vyvolenú

Perfektná žiadosť o ruku môže byť premyslená do najmenších detailov aj spontánna a nečakaná. V každom prípade sa však len ťažko zaobíde bez vhodne zvoleného zásnubného prsteňa sprevádzajúceho notoricky známu otázku a pokľaknutie na jedno koleno.

Kategórie a delenie zásnubných prsteňov

Pokiaľ zatiaľ neviete, čo presne pri zásnubnom prsteni hľadáte, inšpiráciu a pomocnú ruku vám ponúkajú osvedčené a skúsené internetové predajne, ako napríklad Egne.sk. Rozsiahla a pestrá ponuka eshopu je zárukou vašej spokojnosti, pričom prstene sú vyrábané vo vlastnej zlatníckej dielni obchodu a dodávané v luxusnom darčekovom balení s nadštandardnou garanciou a servisom, aký len tak inde nenájdete.

Na základe rôznych kritérií sa všeobecne zásnubné prstene delia do niekoľkých základných kategórií. Prvým aspektom je použitý materiál, pri ktorom je možné siahnuť po klasickom žltom, pôsobivom bielom či romantickom ružovom zlate. Aby ste sa čo najviac trafili do vkusu vašej budúcej snúbenice, môžete si všímať, z akého materiálu sú šperky, ktoré nosí v súčasnosti prípadne aké farebné tóny a odtiene preferuje. Druhým krokom je voľba vytúženého drahého kameňa. Všeobecne platí, že nič nepokazíte jedným alebo viacerými diamantmi, ktoré sú vyhľadávané pre svoju klasickú krásu, žiarivý lesk a luxusný vzhľad. Zirkóny sú cenovo dostupnejšou, avšak nemenej atraktívnou alternatívou, keďže pochádzajú z dielne prestížnej spoločnosti Swarovski. Do tretice si môžete vybrať zásnubný prsteň s farebným kameňom zdobený prírodným červeným granátom či zeleným topázom.

Kolekcie prsteňov a dodatočné služby

Popri spomenutých možnostiach vám odporúčame na stránke Egne.sk nakuknúť aj do kategórií, ako sú novinky alebo prakticky okamžite dostupné Now do 48 hodín. Pre kolekciu Classics je charakteristický klasicky dizajn zo zlata v žltom, bielom prípadne ružovom prevedení, zatiaľčo kolekcia Yes vyniká zásnubnými prsteňmi, do ktorých sú osadené diamanty ocenené certifikátom kvality od inštitútu GIA prípadne zirkóny od výrobcu Swarovski. Zvolený prsteň navyše môže byť zadarmo doplnený o gravírovanie a v prípade, že by jeho veľkosť dáme vášho srdca nesadla presne na mieru, veľkosť prsteňa sa dá upraviť a to dokonca v predĺženej lehote do 60 dní.

About the author