FOTO Kedysi prepísala v športe dejiny: Dnes je hviezdou pre dospelých a klientom splní všetko!

Renee Gracie Renee Gracie Zdroj: Instagram renee_gracie

BRISBANE - V roku 2013 sa stala prvou ženou, ktorá sa zúčastnila automobilového šampionátu Porsche Carrera Cup v Austrálii. O rok neskôr skončila dokonca až päťkrát v prvej desiatke. Renee Gracie však nádejnú kariéru v motošporte hodila za hlavu a dnes sa venuje úplne inej činnosti.

V roku 2015 začala pretekať v sérii Supercars Dunlop a na konci roku bola v štatistike na 18. mieste v rebríčku majstrovstiev so 634 bodmi. Mnohí ju považovali za veľký talent, pretože dokázala konkurovať mužským súperom.

Zlom však prišiel v roku 2017, keď v 17 pretekoch skončila iba jediný raz v TOP 10. To bol v podstate začiatok konca jej kariéry, pretože bola nahradená iným pretekárom.

A čo dnes 25-ročná Renee Gracie robí dnes? Stala sa hviezdou pre dospelých. Áno, je to naozaj tak. Na webovej stránke ponúka svojím predplatiteľom pikantné zábery a videá. Okrem toho je aktívna aj na sociálnych sieťach, veď len na Instagrame má cez 85-tisíc sledovateľov.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doing heaps

Príspevok, ktorý zdieľa RENÈE GRACIE (@renee_gracie),

„Uvedomila som si, že nie som dosť dobrá, aby som pokračovala. Pár fanúšikov mi navrhlo, aby som začala fungovať na platforme OnlyFans, a vtedy to začalo. Nemám záujem vrátiť sa. Pretekárske autá nie sú vrcholom. To, čo robím teraz, robím radšej ako pretekanie,“ priznala.

V denníku Daily Telegraph aj otvorene povedala, čo obnáša jej činnosť. „Do značnej miery robím všetko. Robím čokoľvek, čo ľudia požadujú. Mám 30-ročnú pôžičku, ale chystám sa ju splatiť za 12 mesiacov,“ dodala. Údajne zarába až 25-tisíc dolárov týždenne.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Subscribe to my OnlyFans https://onlyfans.com/reneegracie

Príspevok, ktorý zdieľa RENÈE GRACIE (@renee_gracie),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Still no pants

Príspevok, ktorý zdieľa RENÈE GRACIE (@renee_gracie),

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s see how many I can get in my comments

Príspevok, ktorý zdieľa RENÈE GRACIE (@renee_gracie),

Viac o téme: Renee Gracie
  • Autor: © Zoznam/
  • FOTO: Instagram renee_gracie
  • Zdroj: športky

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy
Staršie správy