REPORTÁŽ: Strach z koronavírusu opadáva, Jadranka už koncertovala na verejnosti

NETKY.SK • 12 Máj 2020, 12:32 • 2 min
REPORTÁŽ: Strach z koronavírusu opadáva, Jadranka už koncertovala na verejnosti

SKLENĚ TEPLICE - Trvalo to vyše dvoch mesiacov. Zhruba od polovice marca sa nielen na Slovensku, ale na celom svete zastavil spoločenský život. Aj vďaka ráznym opatreniam, ktoré Slováci dodržiavali, sa už teraz môže postupne vracať život do normálu. Cez víkend nám to predviedla Jadranka.

slovakia

left justify in out

 

Jadranka sa v tento deň exkluzívne pre Netky.sk zhostila aj postu reportérky, a predstavila naším divákom a čitateľom celú túto udalosť. Na úvod priblížila prostredie, kde sa rozhodla koncertovať. "Sme v krásnom prostredí, úplne v obklopených hôr v Sklených Tepliciach. Je to nádherné slovenské mestečko, obec na strednom Slovensku a tá jar je tu famózna," povedala speváčka.

 

Ako ďalej spomenula, už počas cesty na toto malebné miesto bola veľmi šťastná. Síce, ako ďalej dodala, "v tejto kríze museli byť ľudia od nás veľmi ďaleko, ale my sme sa s nimi cítili fantasticky. Pretože si to užívajú aj napriek všetkému."

 

img

 

Jadranka sa na koncerte objavila so svojím kolegom Vladom Pašekom alias Cecom, ktorého v rozhovore aj sama predstavila. Následne sa ho spýtala, ako sa mu páčilo. "Bol som veľmi spokojný s tým, ako sa ľudia bavili. Neskutočne to prežívali, boli radi a nadšení. Predpokladám, že takýchto koncertov urobíme ďaleko viac," vyjadril sa Vlado Pašek.

 

Ohľadom koncertovania pokračovala ďalej Jadranka so slovami, že "koncertov nielen takýchto, ale v každom prípade chceme sa ľuďom priblížiť, a chodiť po celom Slovensku tak, ako som vlastne za tých 30 rokov chodila doteraz. Ale teraz je tá situácia absolútne špecifická. Tým, že sme zavretí doma, je pre nás sviatkom, keď už môžeme hrať, a pre ľudí je úžasné, že nás môžu vidieť. Aj napriek všetkému sme s nimi.

 

img

 

Vlado Pašek spomenul aj dve duetá, ktoré počas hodinového koncertu odzneli. "Boli to Žiť je nádherné a Osemnástka," spomenul. O prvom z nich sa Jadranka vyjadrila, že je to symbolické. "Keď to máte v duši, tak aj keď čokoľvek príde, tak žiť je vždy nádherné," dodala na záver.


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona