Elon Musk vysvetlil, ako čítať meno jeho novorodeného syna X Æ A-12

NETKY.SK • 11 Máj 2020, 11:11 • 2 min
Elon Musk vysvetlil, ako čítať meno jeho novorodeného syna X Æ A-12

Miliardár a šéf spoločností Tesla a SpaceX Elon Musk (48) zaujal v podcaste Joea Rogana už pred dvoma rokmi. Vtedy si dal v priebehu vysielania s moderátorom jointa a niekoľko pohárov whisky. Tentoraz odpovedal okrem iného aj na otázku, ako vlastne správne čítať meno jeho syna X Æ A-12.

slovakia

left justify in out

Moderátora Joea Rogana pobavilo, že najmladší syn Elona Muska sa narodil 4. mája 2020 v medzinárodný deň sci-fi ságy Star Wars. Hneď na úvod sa tiež nebál opýtať, ako vlastne meno dieťaťa správne čítať.

 

Musk si otcovstvo užíva

Podľa Muska sa syn naozaj volá X, nasledujúce Æ vyslovuje ako anglické slovo Ash (prach) a A-12 je skratkou Archangel 12, čo bol krycí názov najvýkonnejšieho prieskumného lietadla dvadsiateho storočia patriacemu CIA - Lockheed A-12.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa @elonmusk,

 

Celé meno momentálne najmladšieho Muska by sa tak pravdepodobne mohlo vyslovovať ako X Ash Archangel Twelve.
Počas rozhovoru si Elon Musk pochvaľoval otcovstva po štyridsiatke.

 

"Čím som starší, tým viac si to užívam. Bábätká sú úžasné, je to nádherné," povedal.
 

 

Podľa mnohých komentárov na sociálnych sieťach si kontroverzný vizionár výberom mena pre syna možno len uťahuje z novinárov. Kalifornské zákony totiž jasne zakazujú symboly a jednotlivé písmená ako meno.


Speváčka Grimes, ktorá chlapca porodila, v minulosti oznámila, že dieťaťu nebudú vnucovať jeho fyzické pohlavie, kým si samo neujasní svoju pohlavnú identitu.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ꧁ ༒ Gℜiꪔ⃕es ༒꧂ (@grimes),

 

Má ďalších 5 synov

Z predchádzajúceho manželstva so spisovateľkou Justine (47) má miliardár ďalších päť synov. Tí sa nevolajú pomerne nijako výnimočne: Griffin, Xavier, Damian, Saxon a Kai.

 

Prvý Muskov syn Nevada zomrel v roku 2002 vo veku desiatich týždňov na syndróm náhleho úmrtia dojčiat, pri ktorom dieťa prestane náhle dýchať. Pre speváčku Grimes je syn s extravagantným menom jej prvým dieťaťom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona