Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Pribrala, schudla, je to prsiami?! Iveta Malachovská TAKTO zhodnotila svoju postavu!
Zdielať na

Pribrala, schudla, je to prsiami?! Iveta Malachovská TAKTO zhodnotila svoju postavu!

Pred kamerou stojí už vyše 30 rokov a za tú dobu sa stala priam ikonou moderátorského remesla. Napriek tomu, že je vo svojej práci absolútny profík, ľudia donekonečna riešia jej postavu. Z toho ši však 54-ročná Iveta Malachovská už dávno ťažkú hlavu nerobí.

Každý, kto sa dobrovoľne postaví pred zrak verejnosti, musí počítať s tým, že príde reakcia. Nie vždy je pritom lichotivá, skôr naopak. Ivete Malachovskej sa dá z profesionálneho hľadiska vytknúť len máločo, o to viac všetci dokola riešia každé jej kilo.

Nikdy nekončiacu tému by azda slabšieho povahy nedokázali znášať celé roky, no Iveta je úplne v pohode. Reči vôbec nerieši, doslova idú mimo nej.

Iveta sršala humorom aj v relácii Všetko, čo mám rád:

​Okrem toho, že dokáže byť úspešná s každým kilom navyše či bez neho, je presvedčená, že jej postava je úplne v poriadku. "Ja keď som mala 25 rokov a 48 kíl, aj tak som na obrazovke vyzerala, že som pribrala, lebo mám proste prsia a prsia pridávajú každému," vysvetľuje, prečo opticky pôsobí, že je bacuľatejšia.

No jednu "chybičku" krásy Iveta priznáva. "Nikdy som nemala pás, myslím ten osí, som skôr chlapčenský typ, a nikdy ho už ani mať nebudem. Som so sebou spokojná, som šťastná, zdravá a ešte k tomu aj milovaná, a to sú veci, ktoré má v súčasnosti málokto," vytrela Iveta ohováračom zrak jasným argumentom.

​Iveta sa však predsa len cielene udržuje v kondičke, napríklad pravidelným pohybom na stacionárnom bicykli, ale aj prechádzkami. "Bývam pri Horskom parku, často chodím tam alebo na Kamzík, ale už to nie je o behu, ako pred 5 rokmi, už toľko nevládzem, ale aj rýchla chôdza je rovnako efektívna nielen na kondičku, ale aj na hlavičku. A ešte aj občas plávam," hovorí Iveta o svojich aktivitách.

No najdôležitejší je Ivetin odkaz všetkým, ktorí sa trápia zbytočnosťami, alebo majú nebodaj ešte aj potrebu riešiť iných ľudí. "Život je krátky a krásny, a užívajte si každý jeden deň, pretože zajtra tu fakt nemusíme byť," uzavrela Malachovská a jasne tak dala najavo, aký má prístup k životu.

Súvisiace články

Najčítanejšie