Takto chutí materstvo pred 60-kou! Brigitte Nielsen pri malej dcérke fakt mladne

Brigitte Nielsen si 4 roky pred okrúhlou šesťdesiatkou vychutnáva radosti aj povinnosti čerstvej mamičky.

06.06.2020 11:00
debata

Spolu so svojím pokladom, dcérkou Fridou, ktorá o pár dní oslávi 2. narodeniny, si vyrazila na bicykli. Neprehliadnuteľnú blondínku fotografi zachytili v uliciach Los Angeles, ako sa v športovom oblečení preháňa mestom. Malú Fridu viezol v sedačke herečkin manžel, 41-ročný Mattio Dessi. Zábermi svojej dcérky, aj spoločnými fotografiami s manželom, sa niekdajšia manželka Sylvestra Stalloneho delí na Instagrame s fanúšikmi pravidelne. Svoje šťastie si vychutnáva plnými dúškami a spokojnosť z je tváre priam žiari. Pri dcérke niekdajšia modelka fakt mladne.

Brigitte Nielsen a jej manžel Mattia Dessi sa... Foto: SITA/AP, profimedia
Brigitte Nielsen Brigitte Nielsen a jej manžel Mattia Dessi sa bicyklujú spolu s ich malou dcérkou po Los Angeles.

Cesta k dcérke pre ňu nebola jednoduchá, čo Nielsen (56) opísala napríklad aj pre magazín OK!. „Lekári mi na začiatku procesu umelého oplodnenia povedali, že šance na bábätko sú naozaj malé, len 2 a pol percenta. Vždy som im opakovala, že to budem skúšať, raz to musí vyjsť,“ opísala. Dcérku napokon porodila ako 54-ročná, dievčatko prišlo na svet zdravé a vážilo necelých 2 500 gramov.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thats how my Sunny Sunday went...❤ How was yours?

Príspevok, ktorý zdieľa Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen),

Okrem dcéry má rodáčka z Dánska štyroch dospelých synov, 25-ročného Raoula Meyera Jr., 27-ročného Douglasa Meyera, 30-ročného Killiana Gastineau a 36-ročného Juliana Windinga.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Happy #mothersday ❤

Príspevok, ktorý zdieľa Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen),

Brigitte Nielsen odštartovala hereckú kariéru v akčnom filme Červená Sonja (1985), v ktorom si zahrala po boku Arnolda Schwarzeneggera. V tom istom roku sa stretla so Sylvestrom Stalloneom a ešte koncom roka sa za neho stihla vydať. Spoločne si zahrali v snímkach Rocky IV (1985) a Kobra (1986). Rozviedli sa v roku 1987. Hviezda, ktorá sa nevyhla problémom s alkoholom a niekoľkým škandálom, sa ukázala aj v snímkach ako Policajt v Beverly Hills 2 (1987), Snowboardová akadémia (1996) či niekoľkých televíznych filmoch o princeznej Fantaghiro.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Brigitte Nielsen

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...