Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najnenávidenejšia MATKA sveta? Aj Slovenky sa pustili do tejto ženy pre to, čo synovi urobila
Zdielať na

Najnenávidenejšia MATKA sveta? Aj Slovenky sa pustili do tejto ženy pre to, čo synovi urobila

Zdroj: isntagram/mykastauffer

Ak by ste medzi celebritami hľadali mamičku, ktorú by iné najradšej zlynčovali, je to práve táto! Prečo? Urobila niečo, čo jej iné matky nedokážu odpustiť.

Americká vlogerka Myka je medzi mamičkami veľmi obľúbená práve preto, lebo úprimne a bez prikrášlenia opisuje život svojej veľkej rodiny, radí iným mamičkám a zdieľa svoje tipy na výchovu aj starostlivosť o domácnosť. 

Pozrite sa, ako to vyzeralo v zákulisí Inkognita, ktoré môžete sledovať každý týždeň na JOJ, s populárnou detskou dvojicou zo Spievankova!

​S pribúdajúci deťmi rástla aj jej popularita, s ktorou išli ruka v ruke aj rôzne spolupráce s firmami. No najväčšiu slávu zaznamenala pred pár rokmi, kedy sa Myka s manželom rozhodli, že si ku svojim štyrom ratolestiam adoptujú dieťa číslo 5. Ich voľba padla na Čínu, kde si vyhliadli malého chlapčeka. S verejnosťou detailne zdieľali zložitú medzinárodnú adopciu Huxleyho, ako sa neskôr ukázalo, chlapca s autizmom. Práve jeho inakosť bola nad ich sily a po troch rokoch od adopcie, sa ho rozhodli vzdať.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cancel Myka Stauffer (@mykastauffer.liar),

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Cancel Myka Stauffer (@mykastauffer.liar),

Srdcervúce video a dôvody, že sa o neho nezvládajú starať, vyvolalo vlnu kriky a nenávisti aj u slovenských matiek. Tie Myku obviňujú, že si na chlapčekovi robila len reklamu a keď ošiaľ opadol, ho už nechce. Tisíce žien jej vypisujú na sociálne siete nenenávistné komentáre, nadávajú jej a urážajú ju pre to, čo urobila. Fotky Huxleyho najnovšie vymazala z Instagramu akoby nikdy neexistoval. Chlapček je teraz u náhradnej matky, ktorá vie, čo starostlivosť o dieťa s autizmom a inými diagnózami vyžaduje a je vraj spokojný. Čo si o tom myslíte vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie