Polojasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Schwarzeneggerov syn akoby mu z oka vypadol! A tie svaly!
Zdielať na

Schwarzeneggerov syn akoby mu z oka vypadol! A tie svaly!

Archívna reportáž

Arnold Schwarzenegger svojho syna nezaprie, napriek tomu, že sa o to niekoľko dlhých rokov snažil. Jeho syn Joseph nielenže zdedil otcove črty, ale rovnako aj symetrickú stavbu tela a vášeň pre bodybuilding.

Joseph Baena, ako sa syn filmového Terminátora volá, akoby z oka vypadol svojmu otcovi na fotkách, ktoré nedávno pridal n a sociálnu sieť. Tak, ako 72-ročný Arnie, aj on je riadny kus chlapa a o svoje telo sa patrične stará. Ktovie, možno mu raz svaly jedného dňa prinesú slávu a majetok rovnako, ako jej legendárnemu otcovi.

Joseph sa zatiaľ uchytil v biznise s nehnuteľnosťami, vedie vlastnú posilňovňu a je aj príležitostný herec. Teoreticky by sa tak diváci mohli dočkať ďalšieho pokračovanie filmu Terminátor, no už s mladšou tvárou. Nepochybne aj vďaka svojmu slávnemu otcovi sa môže 22-ročný mladík tešiť veľkej popularite, keďže ho na Instagrame sleduje až 164-tisíc fanúšikov.

Joseph zdieľal na Instagrame video pripomínajúce návrat Terminátora:

​​Na videu vychádza svalnatý, polonahý Joseph v čiernom rúšku z pariacej kryokomory. Prvé momenty pripomínajú naozaj scénu ako z akčného sci-fi príbehu z budúcnosti. Následne vystrúha typickú bodybuilderskú pozíciu a divák by si myslel, že sa vrátil do čias najväčšej slávy Arnolda Schwarzeneggera. "Regenerácia po tréningu nôh," píše Joseph v komentári k videu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Back attack! What’s the first thing you’re gonna train when you get back into the gym?

Príspevok, ktorý zdieľa Joseph Baena (@projoe2),

Odhalenie otcovstva v prípade Arnieho syna Josepha bolo sprevádzané škandálom. Arnie ho totiž počal nechcene počas mileneckého pomeru s chyžnou Mildred Baena. Navyše v čase, keď čakal dieťa, dnes už 22-ročného Christophera, aj s jeho manželkou z klanu Kennedyovcov, Mariou Shiver. Dlhých trinásť rokov bol malý Joseph nepriznaný a vychovávaný v domnienke, že je synom Mildredinho manžela.

​Avšak malý chlapec sa každým rokom viac a viac podobal na svojho biologického otca a bolo iba otázkou času, kedy toto tajomstvo vybuchne. Obe rodiny tento škandál veľmi poznačil, Arnieho to stálo manželstvo s Mariou, s ktorou má štyri deti. A, žiaľ, ani dnes, 9 rokov od odhalenia, nie sú vzťahy medzi súrodencami ukážkové. Dobrou správou je aspoň to, že čochvíľa sa vďaka dcére Katherine stane Arnold starým otcom.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie