Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ben Cristovao a Majk Spirit pokope?! Tak TOMUTO sa hovorí frontálny útok na fanúšikov!
Zdielať na

Ben Cristovao a Majk Spirit pokope?! Tak TOMUTO sa hovorí frontálny útok na fanúšikov!

Archívna reportáž

Podobne ako Ben Cristovao v Česku, na Slovensku je miláčikom mnohých žien a mladých dievčat Majk Spirit. Keď sa títo dvaja spoja, môže to byť na slušnú fanúšikovskú hystériu. Ale nejde len o to, že títo dvaja sú fešáci, dôležitá je iste aj kvalita produkcie.

Ben Cristovao s česko-angolskými koreňmi a Majk Spirit s čisto petržalským pôvodom sú perfektným spojením, aby si prišli na svoje všetky fanúšičky hip hopu.

Jeden má 32 rokov, druhý 35 a obaja sa venujú hudba približne rovnako dlho. A obaja sú mimoriadne úspešní. Ben je navyše aj skvelým tanečníkom a dokonca sa venoval pretekársky aj snowboardingu.

Pozrite si najnovší počin Majka Spirita v spolupráci s Benom a Grimasom:

Spoločný počin Majka a Bena doplnil DJ Grimaso. Skladba má názov Kurt a ide o pilotný singel k novému Spiritovmu albumu. "Môj štvrtý sólový album sa volá ARTIST a bude v predpredaji od 11. 6. 2020," pochválil sa Michal Dušička. Zašiel dokonca tak ďaleko, že v mene toho, aby sa fanúšikovia sústredili len na jeho čerstvé dielko, odstránil zo svojho Instagramu všetky ostatné fotky.

Pesnička má za necelý deň vyše 110 tisíc zhliadnutí a podľa komentárov sú fanúšikovia absolútne nadšení. "Starý dobrý Majk sa vracia," napísal jeden fanúšik. "Je pol tretej ráno, ale ja si to musím púšťať stále dookola," vyznal sa ďalší. "Kombo čo ti vypichne oči, proste mocný náklad a Grimo, ten beat ma dušu," znie ďalší komentár a takto by sa dalo pokračovať dokola. Lepšie promo pre nový album si Majk Spirit skutočne ani nemohol želať.

Súvisiace články

Najčítanejšie