Gwyneth Paltrow: Smútok počas rozvodu len tak neskryjete, hoci sa snažíte

V roku 2016 sa oscarová herečka rozviedla s Chriom Martinom, lídrom anglickej kapely Coldplay.

04.06.2020 10:00
Gwyneth Paltrow Foto: ,
Herečka Gwyneth Paltrow.
debata

Deti Gwyneth Paltrowovej cítili, že ich mama nie je celkom v poriadku, keď sa rozvádzala s Chrisom Martinom. Hoci herečka sa snažila svoj smútok zakrývať, citlivú detskú dušu neoklamala.

47-ročná oscarová herečka sa snažila mať v období rozvodu, ktorý sa konal v roku 2016, na tvári stále úsmev, aby sa jej dve deti, dnes 16-ročná Apple a 14-ročný Moses, cítili lepšie. Ako však aktuálne herečka povedala v rozhovore pre podcast „Goop“, deti sa nedajú tak ľahko oklamať. „Aj keď predstierate, že všetko je v poriadku, môžete mať úsmev na tvári, ale oni všetko vedia. Nikdy by ma nenapadlo, že moje nespracované emócie sa môžu preniesť na deti,“ povedala Gwyneth Paltrow.

Gwyneth Paltrow a Chris Martin, líder anglickej kapely Coldplay, sa rozviedli v lete 2016. Zosobášili sa v decembri 2003, o rozchode informovali v marci 2014, pričom sa vraj rozišli už v máji 2013. Majú medzi sebou písomnú dohodu o ich majetku aj starostlivosti o deti. Okrem toho sa dohodli, že ani jeden z nich nebude od toho druhého žiadať alimenty. V septembri sa Paltrow vydala po druhý raz, „áno“ povedala scenáristovi a producentovi Bradovi Falchukovi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Gwyneth Paltrow #rozvod

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...