Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Je to definitívne! Vyšetrovanie desivej streľby na Obchodnej ukončili: Záver? Tomu neuveríte...

Streľba na Obchodnej ulici v Bratislave. Zobraziť galériu (9)
Streľba na Obchodnej ulici v Bratislave. (Zdroj: Tip čitateľa)

BRATISLAVA - Úrad inšpekčnej služby ukončil vyšetrovanie minuloročnej streľby policajta na Obchodnej ulici v Bratislave. Vyšetrovateľka skonštatovala, že policajti postupovali správne. S jej rozhodnutím sa stotožnil aj dozorujúci prokurátor. Informovala o tom Petra Friese z tlačového odboru Ministerstva vnútra SR.

Šokujúce VIDEO zo streľby v Bratislave a ostré slová polície na účet ľudí, ktorí nemali nijakú sebazáchovu

"Po mesiacoch vyšetrovania, keď bolo vypočuté množstvo osôb, pribratí znalci z viacerých odborov a vyhodnotené množstvo listinných dôkazov, vyšetrovateľka trestné stíhanie v tejto veci zastavila a konštatovala, že služobný zákrok bol vykonaný v súlade so zákonom a policajti postupovali v tomto prípade správne," skonštatovala Friese.

Streľba na obchodnej ulici

Incident z konca mája minulého roka, ktorý vyústil do streľby na Obchodnej ulici v Bratislave, sa začal pred Ministerstvom financií SR na Štefanovičovej ulici. Útočník sa chcel násilím dostať do budovy ministerstva, kde pobodal príslušníka finančnej správy.

Útočník zranil policajta krátko
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Polícia ho následne dostihla na Obchodnej ulici, na výzvy policajtov nereagoval. Na jeho zastavenie použili služobnú zbraň. Pri zásahu poranili nezúčastnenú osobu, 15-ročné dievča. Obe sťažnosti poškodených v súvislosti s incidentom uzavrela prokuratúra v polovici mája ako nedôvodné.

Viac o téme: KoniecStreľbaVyšetrovaniePolícia Obchodná ulica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu