Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Mafián Kandráč?! Ktovie, či s ním takto bude chcieť Skrúcaný kočíkovať!
Zdielať na

Mafián Kandráč?! Ktovie, či s ním takto bude chcieť Skrúcaný kočíkovať!

Asi by nikomu ani vo sne nenapadlo, že taký sympatický umelec, akým je 42-ročný Ondrej Kandráč, by mal čosi dočinenia s mafiou. A predsa. Ondrej prekvapil svojich fanúšikov dôkazom, že k jednej mafii má predsa len blízko.

Ondrej Kandráč rozdáva radosť a úsmevy na všetky strany. Jeho relácia na televízii JOJ s názvom Všetko, čo mám rád, žne u divákov dlhodobo úspech. Je to aj tým, že v tandeme so Štefanom Skrúcaným tvoria skutočne skvelú humoristicko-hudobnú dvojku.

Kým Skrúcaný len spieva, Ondrej vie aj hrať. Dokázal to aj teraz na svojom Instagrame, hoci to nebola tradičná ľudová melódia, na aké sú pri ňom ľudia zvyknutí.

Kandráčovci zverejnili najkrajšiu správu v januári:

​Odetý do klasického obleku, v akých si predstavia ľudia slávneho gangstra Al Caponeho, s husľami v ruke. Evidentne je jedna mafiánska rodina, ktorú Ondrej dobre pozná - klan Corleonovcov. "Nakrúcali sme nový klip. Využil som malú prestávku a zaspomínal som si na jednu filmovo - románovú klasiku," prezradil Ondrej dôvod, prečo sa obliekol ako mafián spred sto rokov.

Ktovie, či by sa s ním v takejto podobe vybral kočíkovať jeho kolega a kamarát, čerstvý otec štvrtého potomka, 60-ročný Štefan Skrúcaný. Malá Ella, ktorú má s moderátorkou Erikou Judínyovou, je na svete už dva týždne, zatiaľ čo Kandráčovci na svoj tretí prírastok len čakajú. "Teším sa, keď raz budeme opäť nakrúcať Všetko, čo mám rád, naše Eriky budú kočíkovať na chodbe a režisér Vlado Valko ich bude utišovať, aby nebolo počuť detský krik až do štúdia," predstavil svoju vtipnú víziu Ondrej. Pre koronu sa od narodenia malej Skrúcanej so Štefanom ešte osobne nestretli, ale sľúbili si spoločnú rodinnú oslavu v lete na Zemplínskej Šírave.

To už bude na svete aj dcérka Mária, na ktorú sa Kandráčovci, pochopiteľne, nesmierne tešia, Ondrej prezradil, že o opatrovateľku už majú postarané. "Moja malá dcéra Emka sa zodpovedne pripravuje na úlohu staršej sestry a tvrdí, že malú Máriu môžeme nechať s ňou v jej detskej izbe a my môžeme odísť aj na dovolenku a ona sa postará," prezradil rozkošné plány malého dievčatka ocko Ondrej.

Súvisiace články

Najčítanejšie