SuperStar pozná víťazku, finálovou piesňou dojala Mareša k slzám

NETKY.SK • 1 Jún 2020, 09:53 • 2 min
SuperStar pozná víťazku, finálovou piesňou dojala Mareša k slzám

Barbora Piešová prešla v SuperStar jednou z najväčších premien. Na kastingu zaujala porotu svojím spevom. Vzhľad však Barboru príliš nezaujímal.

slovakia

left justify in out

V semifinále dokázala, že s pomocou odborníkov sa dokáže premeniť na hviezdu, ktorá publikum strhne nielen svojím spevom, ale aj vizážou na jednotku. 


Víťazka speváckej reality šou si odniesla šek v hodnote 75-tisíc eur. Na druhom mieste sa umiestnila Diana Kovaľová a tretí skončil Martin Schreiner.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barbora_piesova),

 

Priamy prenos finálového večera sa niesol v tieni opatrenia kvôli koronavírusu, takže v sále neboli žiadni diváci okem rodinných príslušníkov a porota v zložení Leoš Mareš, Pavol Habera, Marián Čekovský a Paťa Pagáčová musela absolvovať testy na Covid-19.

 

V porote na mieste chýbala speváčka Monika Bagárová, ktorá sa zrovna vrátila s dcérou Rumi z pôrodnice. S finalistami a kolegami v porote bola v spojení cez video.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Barbora (@barbora_piesova),


Víťazka novej rady SuperStar dojala k slzám jednou zo svojich piesní i Leoša Mareša, na ktorého zapôsobila jej interpretácia skladby Next to Me od Imagine Dragons.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares),


"Nemám nič nacvičeného, ​​asi všetkým poďakujem, čo sa tu o mňa starali a urobili zo mňa ženu," povedala víťazka po skončení súťaže.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies