Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Vzťah Pauhofovej a Koleníka: Veľké vyznanie!
Zdielať na

Vzťah Pauhofovej a Koleníka: Veľké vyznanie!

Archívna reportáž

Sympatickú dvojicu majú v obľube nielen diváci na televíznych obrazovkách, ale zdá sa, že aj divadelní režiséri berú kombináciu Pauhofová - Koleník za záruku úspechu. Tak, ako sa dalo predpokladať, táto zohraná dvojka spolu trávi aj svoj súkromný čas a sú si veľmi blízki.

Obľúbená herecká dvojica Táňa Pauhofová a Ján Koleník spolu ladia nielen na pľaci, ale aj v bežnom živote. Obaja si však svoje súkromie chránia, no nedávno prezradili, ako to medzi nimi vlastne v skutočnosti je.

Obaja patria k hereckej špičke našej televíznej a divadelnej produkcie, a nie je náhoda, že sa v mnohých seriáloch a divadelných hrách ocitnú bok po boku. Úlohy milencov vedia zahrať tak presvedčivo, že by sa nejeden pýtal, či to nie je naozaj. Avšak obaja prezradili, čo ich spája a romantická partnerská láska to nie je.

Janko je napriek svojej robustnej telesnej stavbe citlivý muž:

„Neviem prečo to takto často kombinujú, ale s Táničkou hrám veľa aj v divadle. Ja to však beriem ako taký brato-sesterský vzťah. My sa už dobre poznáme a spolu nám je dobre,“ hovorí o vzťahu k svojej kolegyni sympatický Janko. S Táňou Pauhofovou spolu dreli už školské lavice na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. „My sme spolu boli dokonca v jednom čase aj na škole, Táňa bola v nižšom ročníku a odvtedy sa poznáme. Ja to nevidím, ale cítim to tak, že nám to spolu ladí,“ hovorí Janko.

​Ani Táňa Pauhofová nešetrila komplimentami na účet svojho hereckého kolegu. „Je to môj blízky priateľ, parťák a milovaný kolega. Už roky sme spolu v divadle a pracujeme spolu. Takže keď je možnosť tráviť spolu čas, tak ja som vždy rada,“  hovorí známa herečka, a dodáva, že ich súzvuk na pľaci je možno práve odrazom ich výnimočného priateľského vzťahu.

Janko Koleník si so svojimi kolegami rozumie, na Instagrame zverejnil milé fotky so svojou hereckou kolegyňou zo seriálu Jenny:

„Každý z nás má skúsenosti aj s inými hereckými partnermi. Ale možno je to práve tým, že sme si blízki, že si rozumieme a máme sa úprimne radi. A tak nám to spolu ladí,“ zamýšľa sa s úsmevom Táňa. Nuž hovorí sa, že vzácnejšie ako láska, je len skutočné priateľstvo a Táňa s Jankom sú toho pekným príkladom.

Súvisiace články

Najčítanejšie