Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Jediným záberom zaskočila fanúšikov: TAKTO vyzerá Halina Pawlowská bez štipky mejkapu
Zdielať na

Jediným záberom zaskočila fanúšikov: TAKTO vyzerá Halina Pawlowská bez štipky mejkapu

Zdroj: Facebook/Halina Pawlowská

Známa česká spisovateľka a moderátorka je povestná svojou výrečnosťou a úprimnosťou. Detailná fotografia jej prirodzenej tváre mnohým vyrazila dych!

Spisovateľka a moderátorka Halina Pawlowská (65) vyzerá celé roky takmer rovnako, okrem pár vrások sa veľmi nezmenila. Ako však vyzerá úplne nenalíčená?

Ako sa o seba stará Dominika Mirgová?

Nebojí sa ukázať pravú tvár

Nestarnúca glosátorka nemá čo skrývať a preto sa nebála odhaliť nielen bez rúška, ale aj bez líčidiel. A napriek tomu, že ten rozdiel je veľký, fanúšikovia ju zasypali slovami obdivu.

Halina Pawlowská si okrem autentickej beletrie rozprávajúcej príbehy zo života získala v minulosti popularitu aj ako moderátorka zábavnej talkshow Banánové rybičky.

Halina nič neskrýva nielen pri rozprávaní príhod a príbehov, ale nemá problém ukázať aj to, ako v skutočnosti vyzerá jej tvár bez mejkapu.

"Bez rúcha, úplne nahá tvár," napísala k fotke, na ktorej odhalila aj s vekom pribúdajúce vrásky a pigmentové fľaky. Fanúšikov jej úprimnosť potešila a zasypali ju chválou a komplimentmi. Čo poviete na ten záber vy? Prekvapilo vás, ako vyzerá bez líčidiel?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Halina Pawlowská (@halinapawlowska_official),

Súvisiace články

Najčítanejšie