Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Opäť spolu?! Po rozkole v kapele zavládla znovu idylka!
Zdielať na

Opäť spolu?! Po rozkole v kapele zavládla znovu idylka!

Traja kohúti na smetisku, to obvykle nedopadá dobre. Presne taká situácia nastala v hiphopovom zoskupení Moja reč.

Skupina Moja reč sa rozpadla v roku 2017. Jedna z najpopulárnejších hiphopových kapiel tým sklamala kopu fanúšikov. O to radostnejšie je správa o ich znovuzrodení.

​Bol to Delik, ktorý po troch rokoch inicioval stretnutie členov kapely. Pôvodne ale nebolo hlavným úmyslom dať sa opäť dokopy a skúsiť oživiť zašlú slávu a čo-to opäť zarobiť. Dôvod bol oveľa prozaickejší.

Toto je najnovšia skladba, ktorú dala kapela von po "znovuzrodení":

Delikovi sa narodila dcéra a to si pýtalo oslavu. Slovo dalo slovo a Moja reč je späť. "Dlho sme sa o tom bavili, ale neviem prečo, možno z ješitnosti, nechcel nikto spraviť prvý krok," povedal Jozef Engerer, gitarista a producent kapely. "Čakáš, že to snáď takto nemôže byť stále, je to taký čudný stav, aby sme sa nekamarátili," hovorí raper Supa.

S touto skladbou dosiahli takmer 4 milióny videní:

Počas odlúčenia sa snažili budovať sólové kariéry, ale nebolo to ideálne. "Je lepšie, keď sme na to viacerí, ako keď to máš všetko len na svojich pleciach, to je veľa roboty, keď sme traja sa to lepšie rozdelí," povedal o výhodách spojenia Delik. Spolu im to šliape ako hodinky, poznajú sa predsa roky.

​Karanténu využila kapela na nahrávanie nového albumu, ktorý onedlho vyjde. "Tento album je taký, že ľudia budú spokojní, má to taký feeling, aj my sme veľmi spokojní, aj sme si písali, keď sme robili demá, že takéto veci sme ešte nemali," hovorí o novinke Delik. "Budú tam klasické love songy, budú tam sociálne témy, vlastne to, čo robíme, a nepoviem ti predsa, že je to horšie, ako predtým, keď to chceš predať," povedal s humorom Supa o novom albume, ktorému je podľa všetkého súdený úspech.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie