Hviezdny herec z filmovej série Sám Doma sa vrátil ako nový človek, Macaulay vyzerá výborne!

NETKY.SK • 1 Jún 2020, 16:14 • 2 min
Hviezdny herec z filmovej série Sám Doma sa vrátil ako nový človek, Macaulay vyzerá výborne!

Predpovedali mu skvelú budúcnosť. Macaulay Culkin, no po svete známy ako Kevin McCallister z kultovej filmovej série Sám Doma, ktorá sa objavuje na slovenských televíznych staniciach už tradične každé Vianoce, bol najznámejším detským hercom. Po úspešných filmoch, však v jeho živote nastalo obdobie úpadku.

slovakia

left justify in out

Od hviezdy k troske 

Culkin sa po poslednom veľkom filme "Sám doma a bohatý", kde sa prezentoval v roli 12-ročného najbohatšieho chlapca sveta, takpovediac stratil. Showbiznis je ťažký na psychiku, a pokiaľ ide o dieťa, tak je toto "bremeno veľkej hviezdy" o to ťažšie. Macaulay Culkin to jednoducho neuniesol a bol doslova pohltený drogami. Povráva sa, že vždy mal u seba nejakú marihuanu so xanaxom.

 

img

 

Manželky 

Oženil sa hneď, ako mohol. V 18-tich rokoch si zobral vtedy len 17-ročnú herečku Rachel Miner. Manželstvo trvalo dva roky. Jeho ďalšou manželkou bola Mila Kunis, s ktorou to vydržalo podstatne dlhšie (9 rokov), no nakoniec ani táto láska nevydržala večne. Ich rozchod ho zložil a ešte viac podľahol drogám.

 

img

 

Svoju slabosť netajil 

Svoju prehru a nechuť žiť vyjadroval aj v rozhovoroch pre médiá. Napríklad pre New York Magazine sa pred rokmi vyjadril so slovami, že "som tridsiatnik, ktorý sa cíti ako dôchodca. Mám pocit, že môj život už nemá cenu."

 

Zrodenie starej hviezdy 

Po vyše 15-tich rokoch s avšak Macaulay opäť objavil na titulke, no tentoraz bez škandalózneho nadpisu, alebo v putách polície. Vybral si ho prestížny pansky magazín Esquire! Verejnosť ho nechápe a neverí mu. "Nerozumiem tomu, pretože už približne 2 rok som čistý,“ vyjadril sa Culkin v rozhovore pre spomínaný magazín.

 

 

Takúto zmenu si prijalo určite veľa skalných fanúšikov malého Kevina. V auguste bude oslavovať už 40-te narodeniny (ako ten čas letí), je slobodný a pracuje ako DJ v nočnom klube. Žije vo svojom byte na Manhattane. Macaulimu budeme držať palce, aby sa problémom s drogami už navždy vyvaroval.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies