Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sekne Müller s koncertovaním?! Dôvod nie je vôbec radostný!
Zdielať na

Sekne Müller s koncertovaním?! Dôvod nie je vôbec radostný!

Archívna reportáž

Kým v minulosti koncerty miloval, ba priam si pestoval imidž pódiového búrliváka, vekom Richard Müller precitol. Dnes priznáva, že mu koncerty vôbec nechýbajú a má z nich obrovský stres.

A tak si známy spevák uplynulé mesiace, ktoré boli poznačené koronou a karanténou, vychutnal po svojom. Richard Müller (58) sa podľa vlastných slov intenzívne venoval svojmu osemročnému synovi Markusovi, počúval a tvoril hudbu a čítal knihy.

Slovenský spevák Richard Müller býva z koncertov v poslednom čase podľa vlastných slov veľmi nervózny. „Napriek tomu, že reakcie ľudí bývajú výsostne dobré, sú už koncerty pre mňa čoraz väčší a väčší stres. Síce aj v tom najťažšom období, keď sa na moje vystúpenia prišli pozrieť, aby sa presvedčili, či som blázon, alebo ešte stále v poriadku, odchádzali všetci spokojní a dali mi obrovskú energiu “ priznáva Richard, avšak jedným dychom dodáva, že napriek tomu ho verejné vystúpenia znervózňujú.

Na karanténu si Richrad Müller ako jeden z mála umelcov nesťažuje:

​Zjavne už pozitíva energie, ktorú živé vystúpenie prinášajú, nestačia. „Ešte som o tom asi nehovoril, raz som sa pýtal aj pána Lasicu, či máva trému a v akom veku to tak poľaví a on mi povedal, že čím je starší, tým je to horšie. Úplne by som sa s tým stotožnil. Je to strašný stres. Niekomu to nevadí, inému to vyhovuje, ďalšiemu vyložene chýba, každý sme iný,“ vyznal sa spevák hitov Po schodoch, či Kníže Rohan.

V uplynulých mesiacoch teda známemu spevákovi vystúpenia nechýbali, čas si užil v pokoji po svojom a poriadne si oddýchol. „Napriek tomu mi je však ľúto ľudí z branže. Mrzí ma, čo sa deje, že mnohí nemajú teraz z čoho žiť. Nezaslúžime si takéto postavenie, no sám neviem, čo sa dá robiť a ako by som tomu pomohol. Musíme to len nejakým spôsobom prečkať,“ zamýšľa sa nad smutnou situáciou umelcov Richard. „Mne osobne to hranie nechýbalo, oddýchol som si a venoval som sa obľúbeným činnostiam. Tých aktivít som mal nakoniec oveľa viac ako v tom takzvanom normálnom období - chodil som s mojím malým synom každý deň na dve hodiny na prechádzku do Horského parku, čítal som, tvoril a počúval strašne moc muziky,“ vymenoval svoje aktivity spevák a otec troch detí.

Richard Müller prednedávnom zverejnil klip k jeho novej piesni Anomália:

Richard Müller má najmladšieho syna Markusa s partnerkou Vandou Wolfovou. Okrem neho má aj syna Filipa a dcéru Emu-Lujzu so známou moderátorkou Soňou Müllerovou. Za svoju kariéru sa stal držiteľom až dvanástich ocenení Slávik, z toho troch zlatých a v roku 2013 získal cenu Krištáľové krídlo v kategórii Rock Pop Jazz spoločne so skupinou Fragile.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie