Registracia

Po dokončení registrácie bude odoslaný do Vašej E-mailovej schránky E-mail s odkazom na stránku, kde budete musieť Váš účet behom nasledujúcich 24 hodín aktivovať. Prečítajte si podmienky registrácie.

Kliknutím na ikonku sa môžete u nás zaregistrovať aj cez Váš Facebook účet(testovacia prevádzka).

Meno:
E-mail:
Heslo:
Heslo:
Súhlasím s podmienkami registrácie
Prihlásenie Google Translate

Home  »  Rally  »  Národné šampionáty  »  Slovensko

Sting Motorsport na Test Day Slovakia Ring 2020 v plnej zbroji

Monday, 01. 06. 2020 - 11:26, Miroslav Majláth   

Sting Motorsport na Test Day Slovakia Ring 2020 v plnej zbroji

Sting Motorsport sa  predstaví v rámci Test Day Slovakia Ring 2020 s dvojicou súťažných posádok. Jedna z nich sa predstaví v spolupráci s Fordom Fiesta R5, druhá s Ford Fiesta Proto.

 

Tibor Szabosi;c30i7627-20.jpg

Celosvetová pandémia, ktorá doslova ochromila život ľudí na celej planéte, zdá sa postupne ustupuje a s jej odchodom sa postupne začína prebúdzať aj normálny život, na ktorý sme boli zvyknutí. Inak tomu nie je ani v športe.

Tibor Szabosi;c30i1005-21.jpg

A práve motoristický šport, ktorý bol akosi omylom zaradený medzi posledné povolené, sa prebúdza spomedzi všetkých športov najpomalšie. Podstatné však je, že už 4.6.2020 sa naplno rozozvučia motory pretekárskych vozidiel. Zatiaľ síce ešte „iba“ v rámci tréningových a testovacích jázd na okruhu Slovakia Ring, ale aj to je v tomto momente viac ako nič.

Tibor Szabosi;c30i9236-21.jpg

„Som naozaj rád, že sa podarilo pripraviť tento testovací deň. Bude to síce stále bez divákov, podstatné však pre nás je, že si budeme konečne môcť poriadne vyskúšať naše pretekárske vozidlá a urobiť na nich také nastavenia, aby boli pripravené na sezónu, ktorá sa, pevne verím, už o chvíľu rozbehne naplno. Za náš Sting Motorsport sa predstavíme s Fordom Fiesta R5 v zostave môj syn Rišo a ja a v druhom vozidle, Ford Fiesta Proto to bude posádka Roman Popovič - Peter Baran. Okrem toho, že na Test Day prinesie Sting Motorsport tieto dve naozaj špičkové vozidlá, pripravujeme ešte jedno prekvapenie. Čo to bude, to teraz ešte neprezradím, viem však, že všetkým sa to bude určite páčiť,“ povedal šéf Sting Motorsport Róbert Čech.

Fb:Sting Motorsport

Ako sme už spomínali, Test Day Slovakia Ring 2020 je absolútnou novinkou v slovenskom autošportovom podaní. Test Day vznikol v spolupráci pretekárskeho okruhu Slovakia Ring a Slovenskej asociácie motoristického športu ako tréningový deň. Bude sa konať dňa 4.6.2020 na okruhu Slovakia Ring, samozrejme za prísneho dodržiavania všetkých bezpečnostných a hygienických predpisov. Žiaľ bez účasti divákov.

Miro Majláth



Diskusia k článku

Profily jazdcov
Najkomentovanejšie
Kalendár podujatí
Naši partneri