Zatiahnuté
11°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Psychopat Kočí zložil Petrovického (39). Do Vianoc je potrestaný.
Zdielať na

Psychopat Kočí zložil Petrovického (39). Do Vianoc je potrestaný.

Slovenský útočník Róbert Petrovický sa stal hrdinom piatkového duelu 26. kola najvyššej českej hokejovej súťaže medzi Kometou Brno a Spartou Praha.

Kočí ukázal opäť svoju "pravú" tvár

Skúseného 39-ročného centra v 45. min spomenutého stretnutia nechutne "zložil" pri mantineli bek hostí David Kočí, z čoho sa Róbert Petrovický prekvapujúco rýchlo pozbieral a o dve striedania neskôr strelil rozhodujúci gól. "Našťastie som v poriadku, ale jeho náraz som musel poriadne rozdýchať," cituje český denník Sport slovenského útočníka, ktorého vzápätí 'pomstil' spoluhráč a krajan Boris Valábik. Ten vyzval Kočího na pästný súboj. "Boris urobil to, čo by spravil každý náš hráč na jeho mieste. Vie, čo je potrebné," poznamenal Róbert Petrovický.

Pomsta Petrovického bola sladká

Z ataku súperovho obrancu sa hokejista so skúsenosťami z NHL rýchlo otriasol a o štyri minúty neskôr prekonal brankára hostí Schwarza a poslal Brno do vedenia 3:2. V závere duelu Hořava upravil na konečných 4:2. "Trochu som sa oklepal, rozdýchal sa. Vytvorili sme si tlak, brankár možno až veľmi rýchlo zareagoval. Každý gól poteší a je úplne jedno, kto ho dosiahne. Duel sme otočili v správnom okamihu. Získali sme krásne tri body," dodal pre Sport Róbert Petrovický.

Kočí to v Brne prehnal, usúdila aj komisia

Do Vianoc si tak s určitosťou nezahrá... Disciplinárna komisia hokejovej extraligy zastavila Davidovi Kočímu z pražskej Sparty činnosť na päť zápasov. Kočí v piatok v Brne fauloval u hradenie domáceho Róberta Petrovického a po následnej bitke dostal dva vyššie tresty, za ktoré má navyše automaticky stop v ďalšom zápase.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

blesk.cz, Kočí vs Valábik

Súvisiace články