Ktoré pánske okuliare sú už dlhodobo hitom?

NETKY.SK • 25 Máj 2020, 09:16 • 2 min
Ktoré pánske okuliare sú už dlhodobo hitom?

Sledujete módne trendy a podľa nich neustále prispôsobujete svoj šatník alebo sa radíte do skupiny, čo uprednostní tradičné klasiky a zostane im dlhodobo verná? Nech už patríte kamkoľvek, v súčasnosti existujú také spracovania módnych klasík, ktoré vedia vyhovieť obom táborom súčasne. A výnimkou nie sú ani slnečné okuliare, poznáte však, o aké typy pôjde?

slovakia

left justify in out

Čoraz viac rámov, ktoré boli používané najmä pre slnečné okuliare, sa začína objavovať aj v prevedení tých dioptrických. Aj to potvrdzuje, akú veľkú priazeň si mnohé spracovania získavajú a neustále sa tešia z popularity. Módne trendy slnečných okuliarov dokážu výrazne ovplyvniť ich revolučné vylepšenia, mnohé klasiky tak zostávajú aj naďalej vysoko módnym trendom. Oslovia tak vyznávačov klasík, ale vďaka svojim inovatívnym prvkom si získajú aj fanúšikov aktuálnych módnych trendov.

 

Štýlové pilotky

Vhodné ako pre športový štýl obliekania, tak aj k elegantnému outfitu. Celosvetovo populárne slnečné okuliare Ray-Ban majú viacero spracovaní, trendové pilotky však aj naďalej oslovujú čoraz viac pánov. Kým kedysi išlo o ochranný doplnok pre pilotov, dnes patrí k tým najvyhľadávanejším. Veľmi vítaným je najmä aj ich dioptrické spracovanie a počas letnej sezóny sú vítané rôzne farebné prevedenia.

 

Ikonický tvar okuliarov v štýle wayfarer

Okuliare v prevedení wayfarer sú unikátnym kúskom. Ich ikonický vzhľad by ste hľadali pri iných tvaroch len márne. Kombinovateľné s akýmkoľvek štýlom obliekania a vhodné takmer pre každý typ tváre. Tieto módne klasiky sú jednoducho nesmrteľné a rozhodne módnym trendom aj naďalej zostanú. V rámci letnej sezóny je opäť populárne voliť spomedzi farebných spracovaní šošoviek a výsledný outfit nechať týmto doplnkom ešte viac vyniknúť.

 

Obe tieto populárne verzie pánskych slnečných okuliarov by vám v zbierke jednoznačne nemali chýbať. Inšpirovať sa pri výbere môžete aj na Duos, kde si rozhodne nájde vhodného kandidáta ako zástanca aktuálnych módnych trendov, tak aj fanúšik osvedčených stálic.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ella marketing
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies