Hmm .. čo je nové .. dlhšie som si tu nevylievala srdce, pretože môj život zrazu dostal iný nádych. Avšak už je to všetko späť, ako vždy. 

Neviem, čo je na mne také zlé ale mám pocit, že už by som sa tým nemala ani zaoberať. Načo. Keď príde za mnou cez tri hodiny muž, inteligentný, sympatický s ružou v ruke, prejde príjemné rande, dá mi pusu ale necítim z neho, že by chcel sex. Pár sní po tom sa mi ešte ozve a potom odíde... neviem aký ma toto všetko zmysel. 

A teraz opäť. Ďalší muž avšak tento aspoň vie čo chce. Chce sex a nie je jediný, veď predsa veľa mužov chce mať so mnou sex.  Avšak, napriek tomu, že sa mi výzorovo nepáči, zaujal ma niečím iným. Premýšľaním, inteligenciou, ochotou ísť na výlet i keď výmenou za sex. Nie je to výhodné? On dostane čo chce, ja si splním sny výletmi. Nemá peniaze, takže zlatokopka nie som. 


Na lásku som akosi prestala veriť a toto by bolo celkom fajn. Bojím sa však toho, že sa to opäť zmení. Že len tak odíde, alebo že si nájde ženu a ja zasa zostanem sama ako kôl v plote. A tak teda ísť do toho alebo nie ? 

Priateľstvo s výhodami je tiež mylný pojem, aj v tom som už bola a čo mám z toho? Ani len tie "pekné spomienky" mi nezostali. Ja neviem. Má vôbec život nejaký zmysel? Môže byť každý šťastný? Dá sa ovplyvniť svoje šťastie svojim myslením? Alebo sú tie motivačné knihy len plné "žvástov"? 




Zostáva nám len čakať, zisťovať, premýšľať a testovať. 

 Úvaha
Komentuj
 fotka
1ggy  31. 5. 2020 15:25
Všeobecne by človek mal konať podľa toho ako mu veci vyhovujú. Asi Ja mám tiež ten problém, že príliš rozmýšľam nad budúcnosťou a na straty, ktoré môže so sebou priniesť. Hlavne čo sa týka vzťahov, vždy som taký bol. Teraz mám 23 a nikdy som nikoho neľúbil a myslím že rovnako ako ty, prestávam v lásku veriť. Neviem.. možno to chce len vypnúť a ísť s prúdom. Zobrať čo život dá a užívať si to, čo máme na tanieri pred sebou...
 fotka
motovidlo323  31. 5. 2020 16:45
A to ti ako oznámil? Že "mohli by sme si niekam vyraziť, ale predtým sa so mnou vyspi"?
 fotka
genenica  31. 5. 2020 16:54
@motovidlo323 takto nie normálne v rozhovore sme sa k tomu nejako dostali.. Veď nerozpravame sa dva dni
 fotka
genenica  31. 5. 2020 17:50
@1ggy ja som lubila, ale mna nelubili a to je na tom to najhorsie. Neviem .. ale mozno je to tak ze si jednoducho musi jeden zvyknut .. a mozno len sa treba prisposobit , znizit svoje naroky , zabunut .. mozno treba ist po ceste a spontanne si vyberat krizovatky ..
vyberat si cesty a nevracat sa spat aby sme sa nezamotali
Napíš svoj komentár