FC Viktoria Plzeň FK Mladá Boleslav ONLINE dnes LIVE česká Fortuna liga

30. 5. 2020 |
 

FC Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav, online prenos, dnes, live, česká, Fortuna liga. Online prenos dnešného zápasu českej Fortuna ligy FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav začína dnes rovnako ako samotný zápas od 18:00.

Na snímke tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Adrián Guľa počas brífingu k nominácii na kvalifikačné zápasy o ME 2019 s Estónskom a Severným Írskom 3. októbra 2018 v Bratislave. FOTO TASR - Pavel Neubauer
 

FC Viktoria Plzeň, FK Mladá Boleslav, online prenos, dnes, live, česká, Fortuna liga. Online prenos dnešného zápasu českej Fortuna ligy FC Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav začína dnes rovnako ako samotný zápas od 18:00.

FC Viktoria Plzeň FK Mladá Boleslav ONLINE dnes LIVE česká Fortuna liga 

Slovenský tréner Adrian Guľa má stále stopercentnú bilanciu v najvyššej českej futbalovej súťaži. Jeho Viktorii Plzeň vyšiel reštart Fortuna ligy na výbornú, keď v stredajšom zápase zvíťazila v Prahe nad Spartou 2:1. Dosiahla piaty triumf za sebou, no v ligovej tabuľke zaostáva za vedúcou Slaviou o osem bodov.

Plzenčanov poslal do vedenia v prvom polčase Lukáš Kalvach, po zmene strán strelil druhý gól hostí francúzsky útočník Jean-David Beauguel, ktorý v 52. minúte zužitkoval prihrávku Jana Kovaříka.

"Dal som do tej strely sto percent sily, chcel som zničiť bránku a keď to tam padlo, mal som obrovskú radosť. Videl som, že je za mnou obranca a nestihnem to umiestniť, tak som vsadil na silu. Ten gól nám všetkým veľmi pomohol," citoval Beauguela oficiálny web Viktorie. Plzeň v prvom súťažnom zápase potvrdila formu z prípravy, v ktorej uspela vo všetkých troch dueloch.

 

 

"Podali sme dobrý výkon a ďakujem chlapcom za nasadenie, víťazstvo na Sparte je vynikajúce. Boli sme lepší v pohybe, hrali kompaktne a tímovo. Prečítali hru súpera a keď bolo treba, vedeli upokojiť hru," pochválil svoje mužstvo Guľa.

Škvrnou na výkone Plzne sú žlté karty pre krajných obrancov Radima Řezníka a Davida Limberského, pre oboch bola štvrtá a teda ich čaká stopka v sobotnom domácom zápase proti Mladej Boleslavi. Guľa si však z ich absencie nerobí ťažkú hlavu a verí, že má dostatočne široký káder: "Raz tá karta musela prísť. My budeme pripravení, pretože sme chystali všetkých hráčov, aby cítili, že sú súčasťou mužstva. Keď ich prestriedame, môže nám to aj pomôcť."

Česká Fortuna liga

FC Viktoria Plzeň FK Mladá Boleslav -:-, online prenos, live dnes od 18:00

[ODPORÚČAME WPC 80 - srvátkový whey proteín - best seller za fantastickú cenu! - vyskúšajte

FC Viktoria Plzeň
7 : 1
(4:0)
FK Mladá Boleslav

Góly & zostavy

Góly: 9. Al. Čermák, 23. Al. Čermák, 31. Beauguel, 43. M. Havel, 52. Al. Čermák, 56. Chorý, 80. Mihálik – 84. Jiří Klíma (pen.). Rozhodca: P. Orel – P. Blažej, D. Hock – P. Franěk – E. Marek – M. Podaný.
FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda (C) (54. Pernica), Brabec (75. R. Hubník), J. Kovařík – Bucha (60. Mihálik), Kalvach, Al. Čermák (53. Chorý) – Kayamba, Beauguel (53. Hořava), J. Kopic.
FK Mladá Boleslav: Šeda – Křapka, Mazuch (66. Túlio), Pudil, Zelený – Jakub Klíma, Hubínek (C) – Douděra (82. Stránský), Ladra (46. Jiří Klíma), Fulnek (86. Arroyo) – Wágner (46. Krobot).
Aktualizuj online prenos
Aj druhý polčas ešte ponúkol góly, rovnako boli štyri. Plzeň pokračovala vo svojej dominancii a postupne sa ujala vedenia 7:0, za smienku stojí hlavne hattrick Čermáka. Mladá Boleslav predsa len aspoň čestný zásah v tomto zápase dosiahla, keď z penalty stanovil Jiří Klíma na konečných 7:1!


Ja vám v tejto chvíli ďakujem za pozornosť, pekný zvyšok sobotného večera vám ešte želá Miroslav Revaj.
90+1 časová značka Koniec zápasu.
90 V druhom polčase sa nadstavuje 1 minúta!
89 Riadny hrací čas tohto stretnutia v Doosan Aréne sa už čoskoro naplní. Zrejme hlavný rozhodca Orel už to nebude zbytočne naťahovať.
88 Plzeň ešte v závere zápasu pokračuje vo svojej aktivite a chce pridať prípadný ďalší gólik.
86 striedanie Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Jakub Fulnek, prichádza Anderson Arroyo.
85 Necelých päť minút ostáva do konca stretnutia, o všetkom je rozhodnuté. Uvidíme, či ešte padne nejaký ten gól, alebo sa to ustáli na skóre 7:1!
84 gól Tím Ml. Boleslav práve strelil gól!
Napokon si Hruška čisté konto neudrží a troška ho to aj štve! Loptu si na biely bod postavil JIŘÍ KLÍMA a poslal loptu do opačnej strany ako sa hodil spomínaný brankár Hruška – 7:1!
83 dôležité Tak predsa len dnes môžu hostia skórovať! VAR potvrdilo penaltu pre Mladú Boleslav, uvidíme, či si Hruška udrží čisté konto!
82 striedanie Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza David Douděra, prichádza Vojtěch Stránský.
81 Gólová kanonáda domácich ešte pokračuje, uvidíme, na akom čísle sa zastaví.
80 gól Viktoria Plzeň dala gól!
Siedmy gól v sieti hosťujúceho celku! Chorý potiahol útočnú akciu domácich, poslal prízemný center pred bránu súpera a ONDŘEJ MIHÁLIK sa dokázal gólovo presadiť – 7:0! Rovnaký gól už hostia dostali, opäť to je veľmi zlá vizitka obrancov.
78 Útočné snaženie domácich ešte pokračuje, ale už dlhšiu dobu sme žiadnu zaujímavejšiu príležitosť nevideli.
76 Do pokutového územia súpera centroval Kalvach, obrana hostí dostáva loptu do bezpečia.
75 striedanie Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jakub Brabec, prichádza Roman Hubník.
73 Domáci teraz nebezpečne obliehali pokutové územie súpera, ale defenzíva Mladej Boleslavi to ustála. Zrejme však podobné obrázky hry ešte do konca stretnutia uvidíme.
72 Ďalší rohový kop domácich dokázali hostia ustrážiť, ale Plzeň ostáva s loptou na kopačkách a snaží sa operovať na útočnej polovici.
71 Plzeň bude mať pred sebou náročný program, budúcu nedeľu odohrá stretnutie na pôde Slavii Praha a to už veľmi veľa napovie smerom k titulu.
70 Mladá Boleslav sa po získaní lopty ešte snaží o zakladanie útočnej akcie. Pre Plzeň by zrejme aj bolo dobré, keby bola preverená defenzíva do tých ťažších zápasov.
69 Hra sa teraz na malú chvíľu musela prerušiť, hosťujúci Pudil utrpel menšie zranenie a vyžiadal si ošetrenie. Po krátkej dobe sa vracia späť na ihrisko a zatiaľ tak v tomto zápase pokračuje.
68 Túto úočnú snahu domácich prerušuje postraný rozhodca, ktorý signalizuje ofsajd.
66 striedanie Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Ondřej Mazuch, prichádza Marco Túlio.
65 Je už teda jasné, že Mladá Boleslav nezíska z tohto zápasu žiadne body a tie by veru potrebovala, pretože má záujem preniknúť do skupiny o titul.
64 Dlhšiu dobu sa teraz na ihrisku nič zaujímavého nedeje, ako už som davnejšie spomínal, Plzeň si spravila z tohto stretnutia tréning.
62 Plzeň je aj naďalej častejšie pri lopte, ale trošku teraz ubrala so svojho tempa. Snáď sa však ešte dočkáme ďalších zaujímavých situácii.
61 A to stále ešte nie sme na konci tohto zápasu. Uvidíme, čo všetko ešte uvidíme a hlavne akým skóre sa toto stretnutie skončí. Hruška si v bráne domácich robí zálusk na čisté konto.
60 striedanie Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Pavel Bucha, prichádza Ondřej Mihálik.
60 Hodina z tohto stretnutia v Doosan Aréne je už minulosťou. O víťazstve domácich pred samotným stretnutím zrejme pochýb nebolo, ale až takáto gólová kanonáda sa asi nečakala.
59 dôležité Veľa nechýbalo a na svete mohol byť siedmy gól! V pokutovom území si to na zakončenie chystal Kopic, ale na loptu napokon nedočiahol.
58 Už sa slová chváli na adresu domácich ani nájsť nedajú. Jediná škoda pre Plzeň je, že sa na toto stretnutie nemôže pozerať zaplnený štadión s divákmi na tribúne.
56 gól Viktoria Plzeň dala gól!
Prvý set je na konci – 6:0! Mladá Boleslav už musí byť poriadne zúfalá, zrejme už dochádzajú sily hráčom ale hlavne chuť hrať ďalej tento zápas. Adrián Guľa mal teraz aj šťastnú ruku pri striedaní, TOMÁŠ CHORÝ, ktorý nahradil Čermáka si nabehol pred bránu súpera a presnou strelou umeistnil prízemný center do siete – 6:0!
56 Po vynútenej prestávke majú tréneri k dispozícii až päť striedaní. Adrián Guľa stiahol po góle až troch hráčov, ktorým doparuje oddych a pošetrí ich do ďalších zápasov.
55 V úvode prenosu som spomínal, že hosťom hrozí debakel a ten je už v podstate aj na svete. Do konca zápasu však ešte je dostatok priestoru, hrá sa už len o konečnú podobu výsledného skóre.
54 striedanie Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Lukáš Hejda, prichádza Luděk Pernica.
53 striedanie Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Jean-David Beauguel, prichádza Tomáš Hořava.
Striedanie v tíme FC Viktoria Plzeň: z ihriska odchádza Aleš Čermák, prichádza Tomáš Chorý.
52 gól Viktoria Plzeň dala gól!
Doosan Aréna sa dočkala hattricku! Pred bránu súpera si na vydarený center nabehol ALEŠ ČERMÁK a hlavou usmernil loptu do siete – 5:0! Beauguel si pripisuje ku gólu aj druhú asistenciu v tomto zápase.
51 Plzeň teraz dlhšie kombinovala pred pokutovým územím súpera, ale domáci sa až do zakončenia nedostali. Zverenci Adriána Guľu však ešte ostávajú usadení na útočnej polovici.
50 Úvod druhého polčasu tak ponúkol celkom zaujímavé situácie, domáci teda ešte majú chuť útočiť a dosiahnúť prípadný ďalší gól, hostia by zas naopak chceli aspoň kozmeticky upraviť výsledok tohto stretnutia.
49 Brankár domácich Hruška sa vybral niekam na výlet a tak na malú chvíľu ostala brána Plzne nestrážená. Obrancovia však Hrušku zastúpili a súpera do šance nepustili.
48 Po rýchlom útočnom výpade získal domáci celok rohový kop. Center pred bránu Mladej Boleslavi si obrana hosťujúceho celku postrážila, hostia sa pokúšajú vyraziť do útoku.
47 Druhý polčas v Doosan Aréne je už v plnom prúde, svojim výkopom ho odštartoval domáci celok, ktorý vedie o 4 góly a o jeho víťazstve už pochýb byť nemôže.
46 striedanie Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Tomáš Ladra, prichádza Jiří Klíma.
Striedanie v tíme FK Mladá Boleslav: z ihriska odchádza Tomáš Wágner, prichádza Ladislav Krobot.
46 časová značka Začal sa druhý polčas.
Oba celky sú už spoločne s rozhodcami späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
Úvodné dejstvo v Doosan Aréne je už minulosťou a pohľad na predbežné skóre hovorí jasnou rečou! Plzeň si dnes spravila z ligového stretnutia proti Mladej Boleslavi spavila tréning, od úvodu jasne diktovala tempo, držala loptu na kopačkách a za 45 minút nasúkala súperovi 4 góly, o čo sa dvoma presnými zásahmi postaral Čermák, ku ktorému sa pridali ešte Beauguel a Havel.

O tom, že Plzeň vyhrá toto stretnutie už niet pochýb, ale sme ešte zvedaví, čo nám ponúkne druhý polčas, ktorý sa začne približne o 19:01.
45 časová značka Prvý polčas sa skončil.
44 Riadny hrací čas prvého polčasu sa čoskoro naplní, zrejme nie je dôvod zbytočne pridávať nadstavený čas.
43 gól Viktoria Plzeň dala gól!
Tak predsa len sme sa v prvom polčase dočkali ešte ďalšieho presného zásahu! Opäť to bola chyba v obrane hostí, najprv dokázal ďalší výborný zákrok vytiahnúť Šeda, ale potom sa v pokutovom území správne zorientoval MILAN HAVEL, ktorý prehodil brankára súpera a lopta padla do siete – 4:0!
43 Mladá Boleslav sa ešte snaží aspoň zahroziť a využiť tak, že domáci poľavili. Ukazuje sa však, že aj defenzíva domácich sa dnes na stretnutie pripravila výborne.
42 Plzeň krátko pred koncom prvého polčasu ubrala zo svojej aktivity, čo je aj pochopiteľné. Uvidíme, či sa v druhom polčase budú hráči šetriť, alebo ešte pôjdu do toho naplno.
41 Čoraz viac sledujeme aj intenzívnejšiu rozcvičku náhradníkov Mladej Boleslavi. Zrejme sa dá pred druhým polčasom očakávať striedanie, ktoré môže byť viac násobné.
40 Necelých päť minút ostáva do konca prvého polčasu. Pre hostí to bude určite vyslobodenie, v šatni zrejme padnú aj ostrejšie slová.
39 Defenzíva hosťujúceho celku bola aj v tomto prípade pozorná a odvrátila loptu do bezpečia. Plzeň zo stredu ihriska zakladá ďalší postupný útočný výpad.
38 Kalvach bežal v pokutovom území za prízemným centrom, napokon zasiahla včas obrana hostí a bude to ďalší rohový kop pre Plzeň.
37 Opäť sledujeme, ako Plzeň kombinuje na polovici súpera a snaží sa opäť nepríjemne zaútočiť. Uvidíme, čo všetko uvidíme do konca prvého polčasu.
36 Konečne môžeme spomenúť aspoň menšiu šancu pre hostí. V pokutovom území sa k hlavičke dostal Wágner, ale z ťažkej pozície hlavičku vedľa domácej brány.
35 Hostia sú aj naďalej v hre o postup do skupiny o titul, ale na bodový zápis dnes môže zabudnúť a to Mladej Boleslavi situáciu v tabuľke skomplikuje.
34 Mladá Boleslav zvládla ubrániť tento rohový kop, ale k lopte sa zakrátko opäť dostáva Plzeň, ktorá mierne poľavila zo svojej aktivity.
33 Pudil sa musel mať na pozore, ale dokázal odvrátiť nebezpečne vyzerajúcu loptu na rohový kop. Plzeň tak bude zahrávať v poradí už svoj štvrtý rohový kop, hostia nemajú na svojom konte ani jeden.
32 Spanilá jazda domácich futbalsitov tak pokračuje ďalej, zrejme by aj hostia toto stretnutia najradšej ukončili a išli domov. Plzeň si z toho začína robiť tréningový zápas.
31 gól Viktoria Plzeň dala gól!
To však už neplatí, krátko po polhodine hry pridávajú domáci svoj tretí gól a o víťazovi tohto stretnutia už zrejme pochýb nebude! Mladá Boleslav stratila v strede poľa loptu a zrodilo sa veľké prečíslenie domácich, pred bránou sa potom najlepšie zorientoval JEAN-DAVID BEAUGUEL a upravuje stav zápasu na 3:0!
30 Polhodina z tohto stretnutia v Doosan Aréne je už minulosťou, domáci futbalisti diktujú tempo hry a vyhrávajú 2:0!
29 Pri postranej čiare sa už intenzívne rozcvičujú dvaja náhradníci hosťujúceho celku. Tréner Jozef Weber bude musieť niečo vymyslieť, aby zabránil prípadnému debaklu.
28 Hostia sa k ohrozeniu brány domácich nedostali, Plzeň už pohodlne rozbieha svoju ďalšiu kombináciu smerom na polovici súpera.
27 Je tu nedovolený zákrok domácich, ktorým zastavili rýchly brejk súpera. Mladá Boleslav získava priamy kop z veľmi dobrej vzdialenosti, to je prvá previerka defenzívy domáceho celku.
26 dôležité Kovařík centroval do pokutového územia, lopta dopadla na kopačku Kopica, ktorý však poslal svoju strelu len do tyčky, čo ho veľmi mrzí! Už to mohlo byť 3:0 a tak aj vymaľované.
25 No a Plzeň je naďalej pri chuti, drží loptu na svojich kopačkách a pokúša sa vytvárať si ďalšie gólové príležitosti.
24 Ak sa niečo rýchlo nezmení, tak spomínaný debakel pre hostí to aj naozaj môže byť. Mladá Boleslav sa pomaly ani nedostáva k lopte a keď už hej, čoskoro ju stratí bez toho, aby dokázala zaútočiť.
23 gól Viktoria Plzeň dala gól!
Je tu druhý gól domácich, ktorý bol už veru na spadnutie! Skvelú robotu odviedol teraz Kayamba, ktorý našiel presnou prihrávkou pred bránou súpera ALEŠA ČERMÁKA a ten v krátkej dobe pridáva svoj druhý gól v tomto zápase – 2:0!
22 Vyzerá to, že na ten nepriaznivý stav a hlavne aj výkon bude ešte tréner hosťujúceho celku reagovať skorým striedaním. Uvidíme, či to Mladej Boleslavi pomôže.
21 Kopic centroval do pokutového územia, Čermák len tak zľahka ťukol do lopty a jeho zakončenie smeruje vedľa Šedovej brány. Mladá Boleslav tak bude rozohrávať od svojej brány.
20 Mladá Boleslav bude mať čo robiť, aby to dnes neskončilo aj prípadným debaklom, pretože podľa toho ako to vyzerá na ihrisku sa k tomu schyľuje. Všetko sa však môžme ešte zmeniť, stačí jedna vydarená akcia hosťujúceho celku.
19 dôležité Šeda opäť zachránil hosťujúci celok! Havel sa až poľahky dostal pred bránou súpera do hlavičkového zakončenia, ale Šeda vyrazil loptu smerujúcu k tyčke do bezpečia!
18 Sledovali sme útočné ťaženie Kayambu a Kopica, ale defenzíva súpera bola v tomto prípade úspešná a domácich do zakončenia nepustila. Všetko to pozorne sledoval tréner Adrián Guľa, ktorý môže byť zatiaľ s výkonom svojich zverencov veľmi spokojný.
17 Očakávalo sa, ako sa tímy vysporiadajú s tou dlhou prestávkou. Na domácom celku však dlhší herný výpadok nie je nijak poznať, ale ponaháňať Slaviu v boji o titul bude veľmi náročné.
16 Naopak defenzíva domácich je v podstate od úvodného výkopu bez práce. Bez problémov tak môže podporovať ofenzívu, ktorá je dnes pri veľkej chuti.
15 Zatiaľ sa teda hrá jednoznačne podľa domáceho scenára. Sledujeme peknú výmenu lôpt domácich futbalistov, defenzíva hostí je doslova v jednom ohni.
14 Mladá Boleslav rohový kop ubránila, ale Plzeň pokračuje vo svojej aktivite. Hostia môžu zatiaľ výrazným spôsobom ďakovať Šedovi, ktorý už chytil dva čisté góly.
13 dôležité Veľká šanca pre domáci celok! Hostia opäť nezvádli situáciu vo vlastnom pokutovom území, k lopte sa dostal Kalvach, ktorý sa prepracoval až pred Šedu, ale brankára súpera neprekonal, vybojoval len rohový kop!
12 Stále je iniciatíva na kopačkách domácich, ktorí pokračujú vo svojej aktivite a postupne sa snažia vytvárať si ďalšie gólové príležitosti. Hostia toho zatiaľ v úvode zápase veľa neukázali.
11 Tlak domáceho celku pokračuje ďalej, Kayamba sa snažil o prízemný center do pokutového územia, ale obrana súpera bola v tomto prípade pozorná.
10 Presne toto domáci celok potreboval. Dostať sa rýchlo do vedenia a pohodlne pokračovať vo svojej hre. Sme však ešte na začiatku zápasu, všetko to je otvorené.
9 gól Viktoria Plzeň dala gól!
Na úvodný presný zásah sme nemuseli dlho čakať, Plzeň ide v deviatej minúte do vedenia! Tento útok domácich už hostia ustáť nedokázali, v pokutovom území sa k odrazenej lopte dostal ALEŠ ČERMÁK a bezpečne ju dopravil do siete – 1:0!
8 Ofsajd teraz prerušil útok domácich, loptu späť do hry uvedie svojim výkopom brankár Šeda, ktorý už raz výrazne musel v tomto zápase zasahovať.
7 Domáci majú veľmi aktívny vstup do zápasu, čo sa zrejme aj očakávalo. Plzeň sa snaží zakladať ďalšie útočné akcie, ktoré by mohli smerovať aj k úvodnému presnému zásahu.
6 dôležité Prvá veľká šanca v tomto zápase! V pokutovom území sa k odrazenej lopte dostal Kopic, ale jeho zakončenie na dvakrát skrotil brankár Šeda, ktorý tak podržal svoj celok!
5 Rohový kop hostia bez problémov odvrátili do bezpečia, hostia ešte skúšajú kombinovať na útočnej polovici a vypracovať si tak prvú šancu v tomto zápase.
4 Kalvach centroval do pokutového územia hostí, loptu na rohový kop odvrátil Zelený na rohový kop. Plzeň tak ešte môže pokračovať vo svojom útočnom ťažení.
3 Plzeň je aj naďalej pri lopte, ale musí ďalší útok začínať až z vnútra svojho územia. Mladá Boleslav sa snaží obsadzovať stred poľa a do ničoho vojho dnešného súpera nepustiť.
2 Hostia sa pokúsili o postupný prechod na útočnú polovicu, ale po nepresnej prihrávke končí lopta na kopačkách domáceho celku. Plzeň sa naopak snaží o rýchly prechod do útoku.
1 Prvý polčas v Doosan Aréne sa už naplno rozbehol, výkop mala Mladá Boleslav, ktorá odohrá toto stretnutie v bielych dresoch. Plzeň nastupuje vo svojich tradičných domácich farbách.
1 časová značka Stretnutie sa práve začalo.
Obe mužstvá sú už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, prvý polčas sa tak čoskoro začne, prajem príjemný športový zážitok!
Prajem príjemný sobotný večer všetkým fanúšikom futbalu! Česká FORTUNA:LIGA dnes pokračuje zápasmi 26. kola a Doosan Arena bude hostiť stretnutie medzi FC Viktoria Plzeň a FK Mladá Boleslav. Domáci celok disponuje skvelou formou a určite ju doma bude chcieť predĺžiť, hostia sú stále v hre o postup do skupiny o titul, takže o motiváciu majú tiež postarané.

Zatiaľ si prezrite zostavy oboch celkov, tesne pred úvodným výkopom sa znova prihlásime!
Úvodné zostavy:

FC Viktoria Plzeň: A. Hruška – M. Havel, Hejda, Brabec, J. Kovařík – Bucha, Kalvach, Al. Čermák – Kayamba, Beauguel, J. Kopic

Náhradníci: Sváček – Hloušek, R. Hubník, Pernica, Hořava, Chorý, Mihálik

FK Mladá Boleslav: Šeda – Pudil, Mazuch, Jakub Klíma, Křapka – Zelený, Douděra – Ladra, Hubínek, Fulnek – Wágner

Náhradníci: Stejskal – Jiří Klíma, Stránský, Budínský, Arroyo, Túlio, Krobot

Rozhodca: P. Orel – P. Blažej, D. Hock – P. Franěk – E. Marek – M. Podaný
Vítam všetkých priaznivcov futbalu pri sledovaní online textového prenosu zo zápasu 26. kola českej FORTUNA:LIGY. V ňom sa proti sebe postavia mužstvá FC Viktoria Plzeň a FK Mladá Boleslav. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:00.

Dočkali sa už aj fanúšikovia futbalu v Českej republike, pretože tamojšia najvyššia súťaž sa už rozbieha aj tam! Po vynútenej prestávke kvôli koronavírusu sa súťaž bude dohrávať od 25. kola, potom je na pláne aj nadstavba a tak boje o titul a záchranu.

FC Viktoria Plzeň:
Domáci celok je na tom veľmi dobre, na svojom konte má 53 bodov a nachádza sa na druhom mieste. Plzeň ešte nie je z hry o titul úplne odpísaná, ale na prvú Slaviu stráca už 8 bodov. Na jar je Plzeň nezastaviteľná, ak zarátame aj prípravné zápasy, tak Plzeň ťahá šnúru 14 víťazstiev za sebou!

FK Mladá Boleslav:
Ani hostia nie sú na tom najhoršie, momentálne majú na svojom konte 7 bodov a nachádzajú sa tak v tabuľke na 7. mieste. Na štvrté miesto stráca Mladá Boleslav len 2 body a stále je tak v hre o postup do skupiny o titul. Po prestávke spôsobenej koronavírusom nastúpila Mladá Boleslav doma proti Slavii, v tomto zápase podľahla prvému celku tabuľky 0:1.

Určite nás teda čaká zaujímavý súboj tímov z hornej časti tabuľky. Plzeň bude chcieť doma natiahnúť svoju šnúru výhier, Mladá Boleslav potrebuje body aby postúpila do skupiny o titul. Sledujte náš online prenos!
Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
 
ČO SA DEJE
  • Najnovšie
  • |
  • Mesiac
  • Týždeň
  • Celkovo