Dekorácie a doplnky, ktoré príjemne oživia obývačku

0 401

Najviac reprezentatívnou miestnosťou v domácnosti je práve obývačka. Je to totiž aj miestnosť, kde usádzame návštevy a kde sa stretávame s rodinou, preto by táto miestnosť mala byť moderne zariadená, útulná a so všetkým potrebným, čo potrebujeme na relax.

Aké dekorácie a doplnky by vám mohli príjemne oživiť obývačku?

Sivý koberec s geometrickými tvarmi

Kusový koberec pod konferenčným stolíkom príjemne hreje najmä v chladnejších ročných obdobiach a zároveň je príjemným dekoračným prvkom, ktorý si pri vstupe do obývačky okamžite všimnete. Ošúchané, zájduté, staršie kusové koberce už nie sú na pohľad atraktívne a je pochopiteľné, že ich nahrádzame novými.

Ak máte v obývačke starý koberec, skúste ho nahradiť novým sivým kobercom s geometrickými tvarmi. Perfektne ladí ku kvalitným vinylovým podlahám a perfektne zvýrazní konferenčný stolík.

Geometrické tvary sú veľmi obľúbené a platí to aj o sivej farbe. Ľahko ju zladíte so všetkými farbami a je nadčasová. Oceniť ju oceníte, ak máte, alebo chcete si zariadiť obývačku a interiér v minimalistickom štýle.

Ak máte malé deti a domácich miláčikov, uprednostňujte skôr krátkovlasé koberce. Ak ale máte odrastené deti a nemáte doma mačku, či psa, môžete si dovoliť aj dlhovlasé koberce.

Dizajnové vázy

Sošky sú príjemným spestrením a obľúbenými dekoráciami v takmer všetkých miestnostiach v domácnosti, avšak ak ich je príliš veľa, sú príliš rušivé. Odporúčame vám pretriediť sošky a nechať len tie, ktoré sú nadčasové a hodia sa k modernému vybaveniu obývačky.

Skúste si ale skôr dokúpiť nové dizajnové vázy v neutrálnych farbách – v smotanovej, slonovinovej, hnedej, béžovej, antracitovej, či čiernej. Dizajnové vázy laďte nielen s nábytkom, ale aj s podlahami, či s drevenými interiérovými dverami.

Vázy umiestňujte na policu nad televízor, do skriniek obývacej steny, ale aj na interiérové parapety.

Zdroj obrázka:

Autor:Photographee.eu / Shutterstock.com

Zanechajte odpoveď

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.