28.5.2020 14:25 | Orange

Orange: Funfón rušiť neplánujeme, aj keď už dlho nemal žiadne novinky

Zdroj: FunFón

Predplatenka má podľa operátora dôležité miesto v ponuke.

Orange hovorí, že nemá v pláne zrušiť svoj predplatený produkt FunFón, ktorý už viac ako dva roky nepriniesol žiadnu novinku, nemá žiadnu komunikáciu a aj na sociálnej sieti sa už odmlčal takmer pred jeden a pol rokom.

„FunFón má dôležité miesto v našom portfóliu a pre istú skupinu zákazníkov je to stále voľba číslo jeden vďaka výhodám, ktoré im poskytuje,“ odpovedala k možnému koncu hovorkyňa Orangeu Alexandra Piskunová.

Naposledy predstavil FunFón nový produkt pred viac ako dvomi rokmi, kedy prišiel so skladacími balíkmi Smart , ktoré umožňujú kombinovať balík minút, správ a dát v cenovej hladine 8, 12 a 20 eur mesačne.

Pozrite si porovnanie ceny za minútu hovorov, SMS a MMS pri jednotlivých programoch:

Bez aktivity aj na Facebooku

Orange teraz nechce povedať, či pre FunFón pripraví nejaké novinky v dohľadnej dobe. „Keď budeme pripravovať niečo nové, dáme vám včas vedieť,“ odkázala Piskunová.

fotogaléria
Dlhodobo je neaktívny aj profil na Facebooku. Zdroj: Filip Maxa

Už od začiatku minulého roka je „mŕtvy“ aj profil FunFónu na sociálnej sieti . Orange zároveň odmieta prezradiť, koľko ľudí vlastne túto predplatenku využíva. „Počet zákazníkov FuFónu nezverejňujeme,“ dodala zástupkyňa operátora.

Naposledy sa Orange venoval svojej predplatenej karte Prima. V marci predstavil nový profil „Dáta“.