Práca v Trnave: Hľadajú operátorov výroby, zarobiť si môžete od 1 070 do 1 155 eur

Zdroj: TASR - Lukáš Grinaj

Hľadáte si prácu na západnom Slovensku aj s možnosťou ubytovania? Aj napriek náročnému obdobiu známa automobilová spoločnosť v Trnave už o pár dní spúšťa výrobu. Keďže postupne rastú objednávky, spoločnosť začne náborovať nových zamestnancov do trojzmennej prevádzky. V závode platia prísne hygienické predpisy, samotná výroba je prispôsobená tak, aby boli dodržané predpísané odstupy zamestnancov. Pozrite sa, aké pozície sú v automobilke voľné.

 

Ponúkaný plat: 1 155 eur
Chceli by ste pracovať v lisovni, zvarovni, lakovni, na montáži alebo oddelení kvality známej automobilovej spoločnosti? Teraz máte príležitosť. Na pozícii Operátor výroby na vás čaká od druhého odpracovaného mesiaca výkonnostná prémia až do 185 eur. Zamestnávateľ tiež ponúka príplatky za prácu v noci, za nadčas aj za prácu počas sviatkov. Zistite o tejto ponuke viac, dostupná je na Kariéra.sk.
 

Ponúkaný plat: 1 070 eur
Celosvetovo úspešná automobilová spoločnosť hľadá ľudí na oddelenia Montáž a Zvarovňa. Zvládli by ste obsluhovať montážnu linku? Alebo by ste skôr chceli spájať jednotlivé dielce do automatizovaných robotov? Presnú náplň práce aj ďalšie podrobnosti o ponúkanej práci nájdete na Kariéra.sk. 

 

Ponúkaný plat: 1 070 eur
Aj na tejto pozícii hľadá zamestnávateľ nových pracovníkov na oddelenia Montáž a Zvarovňa. Spoločnosť zamestnancom zabezpečuje dopravu z rôznych smerov, teplú stravu a celoročný pitný režim, ponúka tiež možnosť ubytovania priamo v Trnave. Chcete vedieť o tejto pozícii viac? Všetky podrobnosti o ponúkanej práci a kontakty, kde môžete zaslať svoj životopis či sa telefonicky informovať, nájdete na Kariéra.sk.

Viac o téme: Automobilka Trnava Práca
  • Autor: © Zoznam/es
  • Zdroj: Foto: TASR - Lukáš Grinaj

Súvisiace články

 
Staršie správy
Staršie správy