Bývanie a záhrada

Pripomína vám aktuálna situácia rehoľu? Vybehnite von pod vašu pergolu

Možno ste už vo svojom okolí spozorovali, že prvé uvoľnenia sa pomaly začali prejavovať aj na vašej lepšej psychike, predsa len to ale stále nie je ono. Nakoniec si nikdy nemôžeme byť na 100 % istí, ak nemáme jednoznačné riešenie. A nakoľko účinné lieky ešte potvrdené nie sú, jediným spôsobom je dodržiavanie odstupu a ochranné rúško na každú našu cestu.

Domáca karanténa, ktorá nám mnohým pripomínala charakter rehole, je ale našťastie pre túto sezónu, dúfame, za nami. Zároveň je to dobrá správa pre tých, ktorí doteraz sedeli v bezpečí svojho domu za svojimi oknami.

Ak vám ale predsa len obavy o vaše zdravie bránia vo väčšej slobode a voľnosti, užiť si slnka a čerstvého vzduchu môžete pod krásnymi pergolami do sýtosti. V bezpečí svojho domova to bude pre vás príjemná pohoda. A aby bola atmosféra ešte lepšia, vyskúšajte si na pergolu inštalovať žalúzie, ktoré budú skvelým doplnkom tohto originálneho prístrešia.

Dajte si ale pozor na záhradný septik, aby vám v blízkosti pregoly nespôsobil žiadny konflikt. Ideálne s poklopom a vetracím otvorom.

Žiadne optické ilúzie, ale krásne vonkajšie žalúzie

Výhodou moderných vonkajších žalúzií je ich odolnosť proti poveternostným podmienkam, kde nehrozí žiadne mechanickému poškodenie, vďaka čomu nemusíte hľadať žiadne kompromisy pre ich umiestnenie.

S odolným LDPE tesnením vám vytvoria dokonalé súkromie a poskytnú až 98 % tienenie. Nesmieme zabudnúť ani na dokonalý vzhľad, ktorý sa zároveň postará o perfektný výhľad.

  • chránia miestnosť pred nadmerným tepelným žiarením;
  • šetria náklady na energiu;
  • znižujú tepelné straty v zime;
  • regulujú osvetlenie miestností;
  • poskytujú ochranu proti vandalom;
  • vytvárajú pohodlie a pohodu.

Ak ich preto chcete doma mať, nezabudnite si pre ich inštaláciu profesionála vyhľadať.

Foto: pixabay.com