Aktualizované Zo Slovenska

Koronavírus sa potvrdil u ďalších piatich ľudí. Slovensko eviduje 1 520 pozitívnych testov

Na Slovensku bolo za stredu zistených päť prípady nákazy koronavírusom. Celkovo máme 1 520 pozitívne testovaných Slovákov.

Ilustračný obrázok k článku Koronavírus sa potvrdil u ďalších piatich ľudí. Slovensko eviduje 1 520 pozitívnych testov
16
Galéria
Zdroj: TASR

Počas stredy (27. 5.) bolo na Slovensku zistených päť nových prípadov nákazy novým koronavírusom, z toho dvaja sú z karanténnych centier, ďalší boli identifikovaní v okrese Pezinok, Veľký Krtíš a Čadca. Celkovo tak Slovensko eviduje 1 520 pozitívnych testov. Informuje o tom permanentný krízový štáb na internetovej stránke www.korona.gov.sk.

Nové zistené prípady nákazy koronavírusom sú z Banskobystrického (1), Bratislavského (1), Trenčianskeho (2) a Žilinského kraja (1).

Laboratóriá vykonali za včerajší deň 2 352 testov. Vyliečilo sa ďalších päť pacientov, spolu je vyliečených 1 332 ľudí. Za včerajší deň nepribudlo žiadne úmrtie. Na Slovensku vírusu doteraz podľahlo 28 ľudí.

Počet hospitalizovaných pacientov vzrástol o troch, aktuálne je hospitalizovaných 62 ľudí, z toho potvrdený COVID-19 má šesť pacientov, ostatní sú v nemocnici s podozrením naň. Výborná správa je, že nikto nie je na JIS ani na pľúcnej ventilácii.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM