Ponúkame Vám exkluzívny rozhovor redaktora a portálu OnlineAukcie.sk, kde sa Vám pokúsime priblížiť rozbiehajúcu sa akciu.

Čo je to za akciu "Rozbicyklujeme Slovensko" a o čo tam má ísť?

Ako možno už aj samotný názov napovedá mottom akcie je bicykel, ale nie taký klasický bicykel ako si mnohí z nás pri prečítaní tohto slova hneď predstavia, ale OnlineAukcie.sk Vám ponúkajú bicykel súčasnej doby s elektrickým pohonom, inými slovami E-bike.

Čo sú to za bicykle a odkiaľ pochádzajú?

V ponuke je dámsky ako aj pánsky mestský elektrobicykel. Elektrobicykle, ako aj komponenty z ktorých sú poskladané disponujú všetkou potrebnou certifikáciou, ktorá je požadovaná na to, aby mohli byť umiestnené na trhu EÚ a súčasne ich kvalita bola preverená uznávanou nezávislou nemeckou certifikačnou autoritou TÜV. Aj sami sa môžete presvedčiť, certifikáty a testy sme umiestnili na portál www.OnlineAukcie.sk a súčasne ponúkame v Bratislave možnosť skúšobnej jazdy.

Ilustračné foto.
Zdroj: Stanek Vetrak partners
Ilustračné foto.

Pre koho je určená a čo akciou sledujete?

Akcia je určená doslova pre každého. Od širokej verejnosti, cez podnikaniachtivých záujemcov, ako aj verejnému sektoru, obciam, firmám, rôznym spolkom a organizáciám - proste fanúšikom cyklistiky.

Na slovenské pomery pôjde o dosť nezvyčajnú akciu, predovšetkým do rozsahu a ceny. V ponuke budeme mať viac ako 2500 elektrobicyklov za fantastické ceny. Výrazom fantastické ceny myslíme to, že vyvolávacie ceny budú začínať vo výške 50% ceny bežne ponúkaných modelov danej rady.

Ľudovo povedané "Kvalita za rozumnú cenu".

Je to vôbec možné? A čo na to konkurencia (predajcovia), lebo keď si pozriem cenové vyhľadávače na internete, tak ste zďaleka najlacnejší?

Áno, je to možné, vyvolávacia cena je stanovená vo výške 50% ceny bežne ponúkaných modelov danej rady na slovenskom trhu. Všetci záujemcovia začínajú na rovnakej cene. Ako možno už tušíte, vzhľadom na názov portálu OnlineAukcie.sk, kde sa budú ponúkať spomenuté elektrobicykle, pôjde o elektronickú aukciu, kde si záujemcovia určia víťaznú cenu.

A čo na to konkurencia? Dobrá otázka, pán redaktor. Rozhodne nemáme záujem umelo zrážať cenu bicyklov, ale cena je vždy jedným z najrozhodúcejších faktorov a táto stratégia predaja sa nám už opakovane osvedčila. V prípade týchto trendových urban bikov však ide o jednorazovú akciu, ktorá sa nebude opakovať, preto aj vzhľadom na súčasný záujem nie je nad čím veľmi váhať, ak si niekto chce kúpiť mestský elektrobicykel.

Evidujete aj zvýšený záujem z dôvodu aktuálnej situácie?

Aktuálna situácia smeruje skôr k individuálnej doprave a kto chce niečo spraviť pre seba, tak ide na bicykli. Samozrejme fyzická kondícia nie je u každého rovnaká, a tak je elektrobicykel výborný spôsob ako sa primerane udržiavať, a zároveň nechodiť do práce taký spotený.

Elektrobicykel je dobrým nápadom aj do firiem, kto si dnes chce chrániť ľudí a nechce, aby išla celá firma do karantény, pretože sa niekto nakazil v MHD, tak nech porozmýšľa.

Kedy začína akcia "Rozbicyklujeme Slovensko" a ako sa môžeme zapojiť?

OnlineAukcie.sk spúšťame na Deň detí 01.06.2020 od 10.00. Máme radi symboliku, aj keď pre deti bicykel zrovna nie je :). Aukcie budeme až do vypredania opakovať na dennej báze v závislosti od záujmu a ponúkaného množstva.

Zapojiť sa môžete všetci, stačí sa len registrovať na stránke www.OnlineAukcie.sk a vybrať si Vášho budúceho spoločníka na cesty :D .