Luxusný apartmán Dominiky Cibulkovej: Takto vyzerá jej domov v Dubaji!

Dominika Cibulková kedysi uvažovala, že opustí rodné Slovensko a odsťahuje sa do zahraničia. Jej novým domovom sa mal stať Dubaj. Hoci sa tam nakoniec nepresťahovala, luxusné bývanie si ale zadovážila.

Dominika Cibulková pred pár rokmi rozmýšľala, že opustí domovinu. Chcela žiť v zahraničí, pretože tam našla to, čo jej u nás chýbalo. "Keďže ako tenistka som takmer počas celého roku mimo Slovenska, či už na turnajoch, alebo počas prípravy, v Dubaji som našla miesto, ktoré mi poskytuje komplexne tréningové možnosti a predovšetkým špičkovú lekársku starostlivosť, ktorá je vzhľadom ma moju športovú kariéru i profesný vek najdôležitejšia. Zmenila som len trvalé bydlisko, no navždy ostanem Slovenkou, reprezentujúcou túto krajinu,“ zdôverila sa portálu sport24.pluska.sk. To ale bolo v čase, keď sa naplno venovala tenistu. Hoci medzičasom zavesila kariéru na klinec, bývanie si v Dubaji zadovážila.

View this post on Instagram

Not your basic wifey here ?✌?

A post shared by Dominika Cibulkova (@domicibulkova) on

Jej arabskou adresou stal Palazzo Versace v štvrti Al Jadaf. Palác funguje ako prestížny hotel a nachádza sa len dva kilometre od Dubai Tennis Stadium, kde sa konajú dôležité tenisové turnaje WTA a ATP. Jedna noc v tomto luxusnom apartmáne stojí neskutočných 17 600 eur. Pozrite si v galérii, aké má Dominika Cibulková luxusné bývanie.

​