Mama vojvodkyne Kate si získala kráľovnú Alžbetu II.! Neuhádnete, čím

Mama vojvodkyne Kate, Carole Middleton (64), si potom, čo sa jej dcéra stala manželkou princa Williama, začala držať od médií odstup.

25.05.2020 00:00
debata (2)

Z času na čas sa predsa len dostanú k čitateľom detaily z jej života. Ako uvádza magazín „Marie Claire“, spolu s manželom, Michaelom Middletonom (70), sú obaja nadšencami jazdeckého športu a koní. Práve táto záľuba sympatickej mamy vojvodkyne z Cambridge jej ešte viac pootvorila dvere ku kráľovnej Alžbete II. Carole Middletonovú má, ako uvádza spomínaný magazín, kráľovná vo veľkej obľube. Middletonovci dokonca spoluvlastnia aj jedného dostihového šampióna.

Carole Middleton a jej syn James prichádzajú na... Foto: SITA/AP, Justin Tallis
Carole Middleton a jej syn James Carole Middleton a jej syn James prichádzajú na svadbu Pippy Middletonovej, ktorá si berie Jamesa Matthewsa.

O tom, že Alžbeta II. je takisto fanúšičkou jazdeckého športu niet pochýb, každoročne sa zúčastňuje slávnych dostihov v Ascote. Dostihy Royal Ascot patria k najvychytenejším spoločenským udalostiam sezóny a tešia sa značnej obľube nielen britskej kráľovskej rodiny, ale aj mnohých celebrít. Pýšia sa vyše 300-ročnou tradíciou, v auguste v roku 1711 prvé dostihy zorganizovala kráľovná Anna.

Britská kráľovná Alžbeta II.  počas kráľovských... Foto: SITA/AP, Tim Ireland
Britská kráľovná Alžbeta II. Britská kráľovná Alžbeta II. počas kráľovských dostihov v Ascote.

Ako povedala expertka na kráľovskú rodinu Emily Nash v dokumente „Kate: The Making of a Modern Queen“ – náklonnosť dvoch spomínaných dám je nepopierateľná. „Už sme videli, ako kráľovná previedla Carole Middletonovú cez panstvo Balmoral a ukázala jej okolie zámku. Rodina Middletonovcov si tiež už užila obed v Sandringhame a takisto prenocovala v dome princa Charlesa v škótskom Birkhalle.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #kráľovná Alžbeta II. #Carole Middleton

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Správajte sa disciplinovane, pomôže vám v tom aj cvičenie.
Napravte svoje chyby z minulosti, nie je to hanba....