Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Šokujúce tajomstvo Gottovej: Som bisexuálka, mala som aj prostitútku!

 Po tomto sa bude zosnulý Karel Gott  (†80) obracať v hrobe! Zobraziť galériu (4)
Po tomto sa bude zosnulý Karel Gott (†80) obracať v hrobe! (Zdroj: Facebook K.G.)

PRAHA - Po tomto sa bude zosnulý Karel Gott (†80) obracať v hrobe! Jeho dcéra Dominika (46) má na krku ďalší škandál Namiesto toho, aby sa po jeho smrti stiahla do úzadia ako zvyšok rodiny, svoj život vo veľkom prepiera v médiách. A keď si človek myslí, že už nemá čo povedať, opäť šokuje...

Nevedno, čo Dominiku viedlo k jej najnovšiemu priznaniu, ktoré si aspoň z úcty k rodine mohla nechať pre seba, no najnovšie na seba "práskla" mimoriadne intímne tajomstvo. Po tom, čo jej krachlo manželstvo s Timom Tolkkim, sa blondínka najnovšie verejne priznáva k bisexuálnej orientácii. A to by naozaj bolo to najmenej. 

Galéria: Dominika Gottová
Ona totiž svoje skúsenosti bez servítky pred ústami opísala pre český Blesk v ich špeciáli "Můj táta Karel". „S mojim prvým dievčaťom som sa zoznámila, keď som mala okolo dvadsať rokov. To bola doba najväčších experimentov. Povedzme, že som odvtedy bisexuálna, pretože dodnes mi občas pri pohľade na nejakú dievčinu napadne, aké by to s ňou asi bolo," šokovala Dominika svojím vyjadrením. 

K tomu ešte dodala, že v posteli mala so svojou prvou milenkou trému, no napriek tomu, že išlo o mladšiu slečnu, tá Dominiku do tajov lesbického milovania zaučila. Neskôr mala dievčat ešte niekoľko, priznala aj skúsenosť s prostitútkou. 

Dominika Gottová sa postarala o ďalší škandál.
Zobraziť galériu (4)
Dominika Gottová sa postarala o ďalší škandál.  (Zdroj: Facebook D.G.)

Dcéra zosnulého Karla Gotta sa vyjadrila k svojim sexuálnym skúsenostiam so ženami.
Zobraziť galériu (4)
Dcéra zosnulého Karla Gotta sa vyjadrila k svojim sexuálnym skúsenostiam so ženami.  (Zdroj: Facebook D.G.)

„Druhú sexuálnu skúsenosť s dievčaťom som zažila asi o päť rokov neskôr. Vďaka svojmu zamestnaniu v kaviarni reštaurácie, kde ma oslovila ďalšia žena. Využila som to. Sex s ňou bol úžasný, napokon, bola to prostitútka" povedala Gottová s tým, že niektoré dievčatá si dokonca delila aj so svojimi milencami a išli spolu "do trojky". 

Ak máte dosť, stále to nie je všetko. „Mali sme takých s Joeym DeMaiom viac. Keď sme spolu boli v USA, prebehol gruppensex s jedným jeho kamarátom a ďalšími dvoma dievčatami," prezradila Dominika v špeciáli českého Blesku, ktorý sa po tomto bude pozostalým po Gottovi zrejme čítať mimoriadne ťažko... 

Viac o téme: BisexuálkaDominika Gottová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu