Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bábo Bella je doma! Ocko Gáborík ju drží ako profík!
Zdielať na

Bábo Bella je doma! Ocko Gáborík ju drží ako profík!

Archívna reportáž

Už štyri dni netvorí rodinku Gáboríkovcov len Ivana a Marián. Sympatický pár okolo polnoci z utorka na stredu privítal na svete malú Bellu. Hoci obvykle býva pobyt v pôrodnici o deň či dva dlhší, zrejme v dôsledku koronakrízy poslali Ivanu s dcérkou domov už v piatok.

Tri roky po svadbe a po deviatich rokoch vzťahu, korunoval azda najkrajší pár slovenského šoubiznisu svoju lásku narodením dieťatka. Marián a Ivana sa usadili v jeho rodnom Trenčíne, kde v pozitívne hodnotenej pôrodnici prišla na svet aj malá Bella.

Ivana celý svet nechala svojich fanúšikov nahliadať do súkromia počas celého tehotenstva. Pôvabná 33-ročná influencerka bola do posledných dní veľmi aktívna a venovala sa najmä záhradke.

​Hneď pár hodín po narodení Belly sa Ivana pochválila krásnou fotkou rodinky. Po príchode domov je to 38-ročný Marián, ktorý sa s bábätko hrdo ofotil. Mamičky mohla zaujať poloha, v akej Bellu drží. Hoci to pôsobí zvláštne, je zjavné, že Marián dostal o správnom držaní dieťatka školenie od odborníčky.

Instagram/MG

​Hrdý tato drží novorodeniatko v tzv. polohe tigríka. Hoci vyzerá, akoby bola bezprizorne zavesená, ide o jednu z najvhodnejších polôh. Bábätko si vie v tejto polohe ideálne odgrgnúť, rieši aj bolesti bruška pre "prdíky", no zároveň je to aktívna poloha, keď sa posilňujú krčná aj medzilopatková oblasť. Bábo vie pozorovať svet, no vie si aj položiť hlavičku a oddýchnuť. Preto je to odborníkmi fyzioterapeutmi jedna z troch najodporúčanejších pôloh práve pre novorodencov. Gáboríkovcom za prípravu na dieťatko patrí palec hore a nie kritika, ako sa v niektorých diskusiách od nepoučených ľudí objavila.

Súvisiace články

Najčítanejšie